Зачинено Ярослав Лисов//МР Д// Грубі порушення правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Ярослав Лисов
2. Особистий нікнейм: Олександр Шелбі
3. Суть скарги:Данний Співробітник працює у МР м.Дніпро він бажає звільнитися, але із старшого складу нікого немає у мережі, тому він почав займатися грубими порушеннями правил Проекту, данний гравець порушив:

1. 7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини.
2.
7.6. “TK” - Team Kill – Вбивство або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
3.
6.8.
Образа,кривда гравців.
4. 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту
самозбереження.
5. ФФ(FF)– (Френдлі Фаєр), стрільба по своїх.Наприклад по друзям, не вбиваючи їх а залишати наприклад 10хп, стрільба в шутку. ( Friendly Fire ).
6. 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

7. NonRP Дії- Данний Гравець не Дістав по РП зброю і почав стреляти
Тому прошу вас заблокувати ігровий акаунт данного гравця, за масові порушення правил проекту.
4. Особисті докази (скриншот/відео: Відео 1

5. Дата порушення: 06.17.2023

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
Вітаю! Відмовляюся від своєї скарги так як данних гравців покарали у вигляді деморгану та блокування ігрового акаунту у терміні 10 днів.! Док-Ва

Останнє редагування:

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
Я щиро вибачяюся перед всіма що я скоїв перед п.Пупкіним перед п.Шелбі і ще я хотів би вичитись перед адміністратором що з такими ***********************************ами як я треба мати діло тому я дуже прошу передивитися по поводу мене справу і розбанити мене ще раз я вибачюсь перед всіма на кого я наговорив дуростей я вибачяюся перед кожним і перед кожною хотілося б вернутися. Дякую п.Адміністратор вибачте ще раз. З повагою Ярослав Лисов.Я можу прийти в мерію та вибачитись перед всіма

Останнє редагування:

Адріан Морріс

?Я не крут и не богат - кому нужен тому брат?
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
91
Реакції
8
Бали
8
Вік
19
Вітаю, тема зачинена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі