Розглянуто Ярослав Мілєвський // Ймовірний блат // FOR ГА!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Флоренсо

Самповщік 2к15
Реєстрування
18 Лют 2024
Дописи
10
Реакції
3
Бали
3
Вік
24
1. Ярослав Мілєвський
2. Сергій Флоренсо
3. Переглядав скарги, натрапив на скаргу на лідера СБУ К, а саме образа рідних. Будучи лідером сервера, данна особа дозволила собі образу рідної людини гравця. З усієї моєї історії гри я такого ще не бачив, щоб лідер однієї з найбільш вагоміших фракцій серверу дозволив собі таку образу, але це ненайголовніше… Мені дуже прикро бачити наступне..Як ЗГС просто покриває цього лідера. Мені невідомо, з яких причин він видав саме таке рішення, але за таку образу там точно не догана, як мінімум зняття, і як мінімум бан. Я зовсім стороння людина, граю на цьому сервері дуже мало, але для мене гравця САМПа з 10 річною історією - це просто шок побачити таке рішення. Я вимагаю перегляду цієї справи, негайно. Данна особа злетіла як стало мені відомо за лайку з поста Президента, і знову лайка і образа. ГА, якщо не буде справедливого рішення, звернусь вище. Це просто не припустимо таке відношення до гравців. Тобто, я зараз прям заходжу в діскорд, кажу адміністрації те саме що сказав данний лідер і мені дають догану, правильно? Чому "своїм" догани, а іншим бани? Що за відношення? Кого ви ставите на лідерки? Я виступаю за справедливість. Я не є зацікавленою особою, мене майже ніхто тут не знає. Я виступаю лише за СПРАВЕДЛИВІСТЬ до всіх гравців. Повторюсь! Данна поведінка не є адекватною для ЛІДЕРА організації. Якби це був лідер там кримінала, не звернув би увагу. Але Я, як в народі кажуть "госнік", для мене це не є ПРИПУСТИМИМ! Отже, я вимагаю.
1. Перегляд рішення стосовно лідера СБУ К на те, що він дійсно заслуговує - зняття, бан за образу рідних!
2. Пониження / зняття даного адміністратора за ймовірно проявлений блат!
P.S Якщо адміністрацію образили - то бан. А якщо лідер образив гравця то догана? Цікава система виходить.
4. Докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Кривда-батьків-Євген-Мілєвський.138489/unread

5. 25.02.2024
IMG_1151.png

Останнє редагування:

Олександр Томасино

Шановний гравець
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
68
Реакції
37
Бали
21
1. Ярослав Мілєвський
2. Сергій Флоренсо
3. Переглядав скарги, натрапив на скаргу на лідера СБУ К, а саме образа рідних. Будучи лідером сервера, данна особа дозволила собі образу рідної людини гравця. З усієї моєї історії гри я такого ще не бачив, щоб лідер однієї з найбільш вагоміших фракцій серверу дозволив собі таку образу, але це ненайголовніше… Мені дуже прикро бачити наступне..Як ЗГС просто покриває цього лідера. Мені невідомо, з яких причин він видав саме таке рішення, але за таку образу там точно не догана, як мінімум зняття, і як мінімум бан. Я зовсім стороння людина, граю на цьому сервері дуже мало, але для мене гравця САМПа з 10 річною історією - це просто шок побачити таке рішення. Я вимагаю перегляду цієї справи, негайно. Данна особа злетіла як стало мені відомо за лайку з поста Президента, і знову лайка і образа. ГА, якщо не буде справедливого рішення, звернусь вище. Це просто не припустимо таке відношення до гравців. Тобто, я зараз прям заходжу в діскорд, кажу адміністрації те саме що сказав данний лідер і мені дають догану, правильно? Чому "своїм" догани, а іншим бани? Що за відношення? Кого ви ставите на лідерки? Я виступаю за справедливість. Я не є зацікавленою особою, мене майже ніхто тут не знає. Я виступаю лише за СПРАВЕДЛИВІСТЬ до всіх гравців. Повторюсь! Данна поведінка не є адекватною для ЛІДЕРА організації. Якби це був лідер там кримінала, не звернув би увагу. Але Я, як в народі кажуть "госнік", для мене це не є ПРИПУСТИМИМ! Отже, я вимагаю.
1. Перегляд рішення стосовно лідера СБУ К на те, що він дійсно заслуговує - зняття, бан за образу рідних!
2. Пониження / зняття даного адміністратора за ймовірно проявлений блат!
P.S Якщо адміністрацію образили - то бан. А якщо лідер образив гравця то догана? Цікава система виходить.
4. Докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Кривда-батьків-Євген-Мілєвський.138489/unread

5. 25.02.2024Переглянути вкладення 189870
По правилам сервера дается бан,но его же слова то что он оскорбил,ипроводить беседу лидеру за то что он оскорбил родных...Тупо покрывательство из за дружбы! Не сливаю никого но просто абсурд какой то

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, на розгляд вашої скарги нам знадобиться трішки більше часу, ніж зазвичай, відповідь буде надана протягом 24 годин, після того, як ми детально ознайомимся з порушеннями двох учасників та зможемо винести вердикт.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, шановний гравець, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Лідер організації СБУ м.Київ - Євген Мілєвський був знятий з посади лідера за перевищення лідерських повноважень, халатне ставлення до своєї посади, неадекватна поведінка на посту лідера.

Заступник Головного Слідкуючого за Держ.Організаціями Ярослав Мілєвський отримав догану за невиконання своїх обовʼязків та не слідкування за лідерами, також отримав штрафні санкції.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі