Розглянуто Ярослав Рибальченко. Для керівника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27
1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Рибальченко
2. Особистий нікнейм: Дмитро Козак
3. Суть скарги: зазделегідь вибачаюсь що витрачаю час. Та мене змушують.
Данний адміністратор закрив тему саме в той момент коли я хотів доповнити тему , на мою просьбу, надати мені 2 хвилини для допису , він мені відказав, по другому це не назвати ( докази нижче).
Тепер те що я хотів дописати, залишу тут.
Адміністрація що стежить за сапортами відноситься до саппортів як до рабів, без мінімальної поваги. Це не є нормально.
Наприклад: субота, в ранці. Адміністрація вже вимагала якогось великого онлайну від саппортів. Саме вимагала. Я підкреслюю, ранок, субота. Люди можуть вчиться, працювати, та навіть просто відсипатися. Я прийшов з роботи в годин 17. А в мене вже була догана. Тому що головному адміністратору так захотілося. Видали догану всім. За те що не було активу , такого як хотів адміністратор. Хоча у саппортів є цілий день щоб робити норму , але адміністратора це чомусь не хвилює.
Перед доганою. Адміністратор ставив ультиматуми та погрожував. Я вважаю що це не компетентний адміністратор ( це начебто головний адміністратор в телеграмі) доказів не має. Але це легко знайти при наявності хоч якогось бажання
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження:

Вкладення

• Screenshot_2023-05-15-21-25-08-229_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-15-21-25-08-229_com.android.chrome.jpg
    480.8 Кб · Перегляди: 62
  • Screenshot_2023-05-15-21-25-19-765_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-15-21-25-19-765_com.android.chrome.jpg
    422.5 Кб · Перегляди: 61

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

По-перше, ви подали скаргу, я надав відповідь та передав Керівництву, не бачу в цьому порушень.
По-друге, я вам ні в чому не відказував, прямого текста з приводу цього немає.
По-третє, Сапортів на той момент було близько 26 осіб в складі, погроз та ультиматумів, не було, лише попередження про те, що ви маєте свої обов'язки, які повинні виконувати. На посаду ви прийшли добровільно, щоб досягти чогось більшого, на той момент, онлайн був близько 600+ осіб, при цьому в мережі сапортів було не більше 3х. Колективне попередження отримують усі без винятків, усі ж разом його й знімають, ви Колектив!
Четверте. Ви намагаєтесь мене звинувачувати в тому, чого ніхто не робив.
У вас є Куратори, які слідкують за вами та вашою роботою.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Вже надав відповідь вам у першій скарзі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі