Відмовлено Ярослав Русланович | НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,162
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Олександр Юрчишин
2. Нікнейм порушника: Ярослав Русланович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Накинули пурс та після чого вбили....
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
6. Дата порушення: 15.12.2025

Ярослав Русланович

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
25
Реакції
4
Бали
11
Оскаржую скаргу що я не накидав курс і це можливо зробив мій співробітник я не знав шо на людину курс так як я давав 3 попередженя до узбіччя в мене не залишалось нічого тільки тулити так як людина не підкорувалась
Відео докази:

Олександр Юрчишин

Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,162
Бали
253
Оскаржую скаргу що я не накидав курс і це можливо зробив мій співробітник я не знав шо на людину курс так як я давав 3 попередженя до узбіччя в мене не залишалось нічого тільки тулити так як людина не підкорувалась
Відео докази:
Вітаю, мова не йде про те, що саме ви накинули пурс на мене, мова йде саме про те, що ви мене вбили, хоча ви не мали жодного права мене вбивати , а повинні були лише зупинити мене. Я мовчу просто що ви почали стріляти в зеленій зоні по моєму т/з, чому мовчу? Бо немає відеозапису стосовно тієї ситуації. Хоча це чітко видно на вашому відеозаписі.

Олександр Юрчишин

Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,162
Бали
253
А також на ваших доказах чудово видно, як на мене було накинули пурс, очікуйте відповіді від адміністрації.

Ярослав Русланович

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
25
Реакції
4
Бали
11
Вітаю, мова не йде про те, що саме ви накинули пурс на мене, мова йде саме про те, що ви мене вбили, хоча ви не мали жодного права мене вбивати , а повинні були лише зупинити мене. Я мовчу просто що ви почали стріляти в зеленій зоні по моєму т/з, чому мовчу? Бо немає відеозапису стосовно тієї ситуації. Хоча це чітко видно на вашому відеозаписі.
Я вам давав 3 попередження якщо адміністрація зробить висновок шо я стріляв по вашому авто в ГЗ тоді хай посадить мене на бананові осторова

Олександр Юрчишин

Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,162
Бали
253
Я вам давав 3 попередження якщо адміністрація зробить висновок шо я стріляв по вашому авто в ГЗ тоді хай посадить мене на бананові осторова
В зеленій зоні категорично заборонено відкривати вогонь , не у відповідь, не по т/з, але є певні виключення, якщо на вашу територію напали. Що стосовно того, що ви мене вбили, то на це ви не мали права, так як вам не було ніякої загрози з моєї сторони.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після розгляду Вашої скарги на гравця Ярослав Русланович [ID 237906] адміністрацією сервера було ухвалено наступне рішення.

❌ Скаргу відмовити!

✅Зустрічну апеляцію схвалити!

🧾 Обґрунтування рішення

Згідно з наданими матеріалами та встановленими обставинами, дії працівника поліції відповідали чинному законодавству та RP-логіці.

Відповідно до Закону України “Про Національну поліцію”, а саме статті 4.24.1, поліцейський має право застосовувати вогнепальну зброю для затримання особи, яку застали під час вчинення правопорушення та яка намагається втекти.

У даній ситуації було зафіксовано, що:

• працівник поліції тричі здійснив законне попередження;
  • Ви проігнорували вимоги поліцейського та не виконали накази;
  • після цього було здійснено спробу втечі з місця події.

Такі дії з Вашого боку підпадають під порушення Кримінального кодексу Центральної України, а саме:

📌 Стаття 36-1 — Ігнорування законних вимог працівника правоохоронного органу
Частина 1 — ухилення від виконання законних вимог працівника поліції під час виконання ним службових обов’язків.

Беручи до уваги вищевикладене, застосування сили з боку працівника поліції було законним, обґрунтованим та пропорційним ситуації, а його дії — компетентними та такими, що не порушують правил сервера.

Підстав для притягнення гравця Ярослав Русланович [ID 237906] до відповідальності не встановлено.
Тому скаргу я Вам відмовляю!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі