Розглянуто Ярослав Свиридов Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ponpon911

Новий гравець
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Артем Торус
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан
3. Суть скарги:Шановне керівництво проєкту, звертаюся до вас через ситуацію із невиплатою повної компенсації. Мене (заскамили) на суму в 6 000 000 ігрових гривень. Головний Адміністратор Ярослав Свиридов готовий видати мені компенсацію лише в розмірі 1 000 000 грн. Я вважаєте це рішення несправедливим, адже 1 мільйон — це дуже мало порівняно з моєю реальною втратою, яка в шість разів більша, і це критично б'є по моєму ігровому балансу. Прошу вище керівництво переглянути рішення ГА, детально вивчити ситуацію та видати мені справедливу компенсацію (в ігровій валюті або карбованцях). Наперед дякую за об'єктивний розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,626
Бали
253
Вітаю
Згідно правила: "11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора)."

так ви повинні отримати компенсацію, але за умови, якщо на акаунті гравця буде достатня кількісь для цього грошей, як зазначено у примітці першій:

Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.

У гравця на разі є тільки один мільйон на балансі і більше нічого немає, тому компенсація відбувається лише на основі цього майна.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі