Відмовлено Ярослав Свиридов // не згоден з рішенням / для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
33
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віталій Ловіцький
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Я трішки не згоден з рішенням по моїй скарзі на працівника СБУ, а саме за образу рідних. Справа в тому, що цій людині видали покарання у вигляді муту на 120 хвилин, але я взагалі не розумію чому так.
На фотці чітко видно, що працівник ображає та принижує гідність батьків. Адміністратор Ярослав Свиридов видав покарання як "згадка рідних у негативному контексті". Так, згадка в негативному контексті там є, але це не просто згадка, а пряма образа, неповага та провокація. При цьому ніякого дисциплінарного покарання цій людині взагалі не видали.
Також хочу зрозуміти, чому людям, які сказали буквально одне слово через провокацію або в іншій ситуації, дають 15–30 днів покарання, а людям, які відкрито пишуть цілі речення з образами, дають всього лиш мут на 120 хвилин? На мою думку, таке покарання за такі слова це просто не серйозно.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Кензо-образа-рідних.355468/post-1424171
5. Дата порушення:скарга 1.01.26, рішення скарги 31.12.25

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,573
Реакції
1,651
Бали
253
Вітаю
Перше: "При цьому ніякого дисциплінарного покарання цій людині взагалі не видали." покарання було видано, одразу після розгляду скарги.
Друге: Покарання видаються на основі характеру порушення та історії покарань гравця. На вашому фото ситуація не повна, тому я не можу стверджувати чи це було адерсовано вам чи ви просто повз проїжджали та побачили це, тому першочергово це можна навіть сприйняти як скарга від 3-го лиця або неповнота доказів. Відштовхуючись від правила "1.9.3. Адміністрація може розглянути скаргу, якщо у ній присутні критичні порушення, про які було повідомлено під час написання скарги, а саме будь-які образи, реклама сторонніх проєктів / стороннього ПЗ / ресурсів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпал міжнаціональної ворожнечі, використання багоюза або шкода UKRAINE GTA." я все ж її розглянув врахуючі вище зазначені порушення у чаті.

Очікуємо відовіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Рішення по скарзі було видано вірно.
За неповнотою ситуації, адміністратор дійсно не може бути впевненим що ситуація була саме між вами та тим гравцем, а також наголошу, що тут дійсно можемо вважати скаргу від третього обліччя.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі