Даня Ігрок
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Сер 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 156
Ваш нікнейм та ID: Даня Ігрок 14338
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: При заході з домашнього інтернету,коробочка яка дома стоїть і роздає інтернет,не хоче мене на сервер пускати і мене банить античітом,а коли я граю з мобільного то мене не банить.
Друже ГА розглянув жалобу й сказав,що бана немає але я й сам це розумію бо мене банить АНТИЧІТ,а не якийсь адмін.
Прошу розібратись щоб при заході з домашнього вайфаю я міг грати.
До вашої прекрасної Тех Підтримки теж звернувся,мені написали звернутись на форум,що я і зробив але отримав некоректну відповідь від ГА.
Друже ГА переглянь ще раз скаргу і допоможи мені грати з мого домашньго інтеренету,щоб я не роздавав з мобілки.
Відео докази предоставляю нижче.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 15.09.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: При заході з домашнього інтернету,коробочка яка дома стоїть і роздає інтернет,не хоче мене на сервер пускати і мене банить античітом,а коли я граю з мобільного то мене не банить.
Друже ГА розглянув жалобу й сказав,що бана немає але я й сам це розумію бо мене банить АНТИЧІТ,а не якийсь адмін.
Прошу розібратись щоб при заході з домашнього вайфаю я міг грати.
До вашої прекрасної Тех Підтримки теж звернувся,мені написали звернутись на форум,що я і зробив але отримав некоректну відповідь від ГА.
Друже ГА переглянь ще раз скаргу і допоможи мені грати з мого домашньго інтеренету,щоб я не роздавав з мобілки.
Відео докази предоставляю нижче.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 15.09.2026