Розглянуто Ярослав Свиридов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бенжамин Фисенко

Поважний гравець
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
83
Реакції
194
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм: Бенжамин Фисенко
  3. Суть скарги: Я ехал на машине,после чего меня занесло и я смотрел назад влетел случайно в машину какая ехала,я вышел накинул ремку и поехал дальше,после чего меня тепает админ и говорит зачем я это сделал,я ему рассказал,после чего он замолчал я убежал к своей машине,уже через 5 минут после произшествия он меня откидывает по причине "Dm Car" хотя должен был откинуть по причине "DB" я пишу в репорт чтобы данный админ тепнулся на меня на что я вижу в чате что "не згідні с покаранням на форум " и не тепался до меня пару минут а после того как тепнулся я спрашиваю почему ты откидываешь по причине дм кар хотя я даже не стрелял,он говорит что дм кар тоже считается за таран,хотя если посмотреть по форуму то выходит так : 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.
    6.4."DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): дмг + ответ админа
  5. Дата походження: 03.07.25

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,596
Реакції
1,670
Бали
253
Вітаю!
Розумію, і погоджуюсь що повинен був видати покарання, а саме:

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Але беручи до у вагу яка ситуація у нас склалась можу сказати що ви також поступили не вірно. Я не починав з вами розвидити конфлік тощо. Я вийшов з машини та бобіг за вами, натомість ви проігнорували це і почали тікати від мене. Коли я все ж вирішив вияснити чому у нас склалася така ситуація ви зробили вигляд що я у цьому винен, замість того що би сказати: "ой вибачте що так вишло я не хотів" *було подано як приклад*.

Мені, як не тільки Адміністратору, а як і гравцю буде не приємно їхати на СТО та ремонтувати % на деталях.

Очікую відповіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

З адміністраторм буде проведено бесіду.
Також зауважу не створюйье більше ситуацій які можуть призвести до ДТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі