Розглянуто Ярослав Свиридов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
183
Реакції
124
Бали
88
Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
Особистий нікнейм:Артур Екстезі
Суть скарги:
Хочу звернути увагу на некомпетентність адміністратора.
По-перше, у моїй скарзі було зроблено помилку в слові (написано «сліва» замість «слова»), і адміністратор цього не виправив.
По-друге, він не переглянув фрапс від лідера, оскільки я сказав, що немає різниці допомагати ЗСУ, якщо на постачанні немає БП (бо в машинах немає патронів, і це виглядає лише як макет).

Також хочу наголосити, що Генерал НПУ поводиться некомпетентно. Я написав скаргу з однієї причини, але мені відповіли тільки стосовно ЗСУ, тоді як лідер залишився без покарання за свої дії.

Зокрема, лідер:

• видав мені догану за те, що мене не було в грі;
  • звільнив мене також у той час, коли мене не було в грі.
Вимагаю розглянути ситуацію об’єктивно та застосувати відповідні заходи покарання до лідера.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
Скарга
Дата походження:20:08:2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,527
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю!

Хочу надати свій коментар щодо вашої скарги.

По-перше, дійсно була допущена помилка у слові - я її виправив, дякую за вашу уважність.

По-друге, я переглянув повністю фрапс, який надав лідер. На відео чітко видно, що вам неодноразово пояснювали причини очікування на ваше прибуття, вашу ієрархію у фракції та міжфракційні відносини (оскільки поруч перебував міністр МВС). На жаль, ви не йшли на контакт і не бажали вести конструктивний діалог щодо цієї ситуації.
Якби ви вважали, що у вільний час не зобов’язані приїжджати, то вас не повинно було б бути на території НПУ К. Натомість на парковці знаходився ваш особистий транспорт, що підтверджує факт вашого приїзду (а не те, що ви заспавнились безпосередньо на робочій території НПУ К).

Так, на минулому постачанні патронів не було, оскільки фракція ЗСУ привезла їх у більшій кількості, ніж було необхідно. Проте хочу зазначити, що таким чином ми тренуємося до нової місцевості та перевіряємо всі можливі варіанти нападу з боку клану.

Щодо вашого покарання: навіть у випадку звільнення за "втратою довіри" можливі винятки по РП-відігровках. Згідно з "Правилами лідерів державних організацій", такий вид звільнення потребує узгодження з слідкуючою адміністрацією. Відповідно, виняток можливий. Також аналогічний виняток застосовується, якщо людина не грає понад 7 днів — у такому випадку звільнення проводиться без РП-відігровки.

Очікую на відповідь ГА та ЗГА.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Поспілкувалась з ГС/ЗГС, згодна з покаранням.
Генерала НПУ не було під час цієї ситуації, і він вже виніс рішення, коли переглянув вашу поведінку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі