Розглянуто Ярослав Свиридов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
277
Реакції
168
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Іван Хілл
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Був знятий посади адміністратора без жодного попередження і видає ЧСА до оскарження, хотя раніше знімав за таку ж саму причину іншу людину, попереджував її неодноразову в групі і видав ЧСА тільки на 14 днів.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
З вами проводилась не одноразово бесіда стосовно цього та на співбесіді при прийнятті вас на посаду ІП також запитувалися умови щодо вашого онлану, ви на це погодились і ми прийняли вас у команду, з 12 робочих днів які ви перебували на посаді ви пропрацювали лише 4. Ви постійно брали неактиви, відпустки, та навіть у кініці, перед вашим звільненням, через сімейні обставини попросили довготривалу відпустку. На жаль на той період це не підходило під план нашої роботи. Вам писали і Ксенія і Я щодо уточнення вашої роботи, але відповідь була завжди одна "зараз не можу сімейні обставини". Відповідно до цих обставин які склалися між нами вам було і видано ЧСА до оскарження, оскільки ви підвели команду, відкриття серверу. Ви перебували у числі перших які були прийняті на посаду. На разі я вважаю посаду ІП/адміністратора для вас не прийнятною, оскільки немає гарантій, що ви зможете стабільно працювати на UKRAINE GTA, також хочу зазначити, що на той час ми з Ксенією довірились вам та повірили навіть попри критичне минуле, а виходить так що дарма.

Оскарження ЧСА неможли на данний момент. Пробуйте займати керівні посади РП гравців (Лідер/зам тощо) на інших серверах аби показати свою роботу та цілеспрямованість.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі