Розглянуто Ярослав Смагало

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Альона Бурлака
2. Нікнейм порушника:Ярослав Смагало
3. Суть скарги:Я нікого не чіпала та спокійно їхала по дорозі. Перед цим я вже бачила машину цього гравця — вони стріляли по колесам інших людей, але мене тоді не чіпали, і я просто об’їхала їх.Через деякий час ця ж машина різко під’їхала до мене, і водій почав щось вимагати та розбиратися з нічого. Я трохи пізно увімкнула запис FRAPS, але на відео видно наступне: водій спеціально розвернув авто, після чого його напарник на пасажирському сидінні відкрив по мені вогонь. Стріляли саме по моєму авто, по колесам, без жодної причини з мого боку.Після обстрілу вони навмисно здали назад, знову розвернулися та ще раз вистрілили по колесам, після чого просто поїхали з місця події. Їхні дії виглядають повністю провокаційними та безпричинними.Прошу адміністрацію розглянути ситуацію та дії даних гравців.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:05.12.2025

Рома Марлов

Шановний гравець
Реєстрування
19 Жов 2024
Дописи
99
Реакції
36
Бали
23
Вітаю,розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Ярослав Смагало отримує покарання:

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30 хвилин

6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі