Розглянуто Яша Лавчук,Маркус Браун // Оск адміністрації,неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Компани Овнпадик

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
70
Реакції
102
Бали
33
1. Нікнейм гравця:Яша Лавчук,Маркус Браун
2. Особистий нікнейм:Компани Овнпадик
3. Клан порушника:KARTIER,Colins
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги:Оск адміністрації,неадекватні висловлювання
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:06.11.2023

Марк Кросбі

???? ?? ???? ? ?????
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
132
Реакції
85
Бали
31
Ну, і де тут чути в войсі оск адміністрації з моєї сторони? Шо попало ?

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
Честно говоря, надоели от вас жалобы из-за угла, люди спокойно между собой общались, и как я считаю, это полностью рп процесс, у них есть своё мнение и это обычный разговор между людьми, вы, шановний гравець никак не можете вставить своих 5 копеек в их мнение, разве что если считать от лица рп, вы можете полезть к ним драться или же спросить за базар как пример.

Уважаемая администрация, прошу заметить что каждый человек может иметь своё мнение, и это является обычный разговор между жителями штата, также, хочу добавить что человек является его другом

1. Обычный рп разговор между жителями штата

2. Вижу тут опять же жалобу от 3-го лица, потому что никакой угрозы вам не было

Макс Ленуар

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
345
Реакції
330
Бали
68
Вітаю .
Мабуть, даним гравцям не знайомі правила проекту тоді я нагадаю керуючи правилами сервера, а саме пунктами

4.10-6.6-6.7-6.9-6.10.-6.11 Все сказане не допустимо мерзотно та аморально. Питання до Максима Грея якщо Ви в цьому нічого не бачите чому тоді кікаєте Яшу Лавчука зі свого клану? Навчіться нести відповідальність за свої слова та вчинки.Гарного настрою.

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
Вітаю .
Мабуть, даним гравцям не знайомі правила проекту тоді я нагадаю керуючи правилами сервера, а саме пунктами

4.10-6.6-6.7-6.9-6.10.-6.11 Все сказане не допустимо мерзотно та аморально. Питання до Максима Грея якщо Ви в цьому нічого не бачите чому тоді кікаєте Яшу Лавчука зі свого клану? Навчіться нести відповідальність за свої слова та вчинки.Гарного настрою.
Яша Лавчук був кікнутий з нашого клану ще вчора, за такі дії. Він не є нашим сокланом. Я несу відповідальність, просто мені не дуже приємно що DEVILS має зуб на нас, не вже не можна вирішити все мирним шляхом? Без війн, нічого

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Гравець Яша Лавчук отримає мут за Образи + Неадекватні висловлювання + MG на 200 хвилин;
Гравець
Маркус Браун отримає мут за MG на 30 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі