Відмовлено Я важаю несправедливий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора:Василь Худан,Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм:Богдя Нікітін
3. Суть скарги:Я зняв відео як вбили мого соклана і виклав на форум і Лідер з того клану який вбив в зз мого соклана під скаргою написав попрошу повне відео і Адміністратор Василь Худан відповів звісно якщо в вас є докази які вас оправдовують то давайте і хлопець з того клану дав доказ але Василь Худан відповів Гравці Микола Герасименко та Нікіта Іванович будуть покарані згідно правила серверу,Після того випадку на мене була скарга що я обдурив Адміністрацію і її було схвалено і в тій скргі було повне відео того ДМ+ЗЗ яке його оправдило але ще в тій скаргі Адміністратор просив відео докази які можуть оправдити того хто вбив мого соклана і тоді вони були неоправдані і потім той хлопець із того клана який вбив кінув повне відео і сказав що я обдурив Адміністрацію але я виклав відео яке я успів зняти тоесть вони себе оправдовували і Адміністравтов сказав що їх буде покарано але потім той хлопець виклав відео що я обдурив Адміністрацію і її було схвалено але до цього вони себе оправдовували і Адміністрація дала бан за ДМ+ЗЗ і я важаю що мене заблокували за неуважність Адміністрації[Вони могли зразу себе на 100відсотків опрівдвти але вони як я думаю спеціально відсиділи і потім кінули скаргу що я обдурив адміністрацію
4. Доказ видачі покарання:(скриншот/відео) 5. Дата походження:31.12.2022

Іван Моск

Отаман
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
96
Реакції
26
Бали
21
Ти робеш провокацію а потім кидаєш не повне відео на форум з жалобою на дм дм+зз це є обман

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
А тепер пане Богдане , знайдіть мою скаргу , і продивіться моє відео , їх там 2)
І на відео відчутливо видно як ваш співклановець вбиває мене , та моїх спів клановців , це порушення правил серверу !
Так що іще раз моє прохання передивись мою скаргу , та зроби висновки , якщо це читає адміністрація , до вас таке ж прохання , я і мої співклановці вважають вірно , та адміністрація напевно теж , мене кинули в бан на 6 днів , але у мене є і було виправдання.
Бажаю успіхів!

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Ти робеш провокацію а потім кидаєш не повне відео на форум з жалобою на дм дм+зз це є обман
Так я кину тошо успів засняти і + адмін сказав кинте відео яке вас може оправдати ви кінули якесь фото яке вас неоправдало і потім після того як ви відсиділи Нікіта Іванович кідає відео оправдовування і каже що я обманув адмінів хоча ви зразу могли кінути це відео і вас би зразу оправдати а ви як спіцом відсиділи і кінули оправдовування яке вас оправдило чого ви його зразу некінули непойму і ще я оказуеться надурив адмінів но я скинув то шо успів Сняти і у вас було відео оправдовування але ви його некінули спіцом щоб мене виставити що я надурив адмінів зачем?

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
А тепер пане Богдане , знайдіть мою скаргу , і продивіться моє відео , їх там 2)
І на відео відчутливо видно як ваш співклановець вбиває мене , та моїх спів клановців , це порушення правил серверу !
Так що іще раз моє прохання передивись мою скаргу , та зроби висновки , якщо це читає адміністрація , до вас таке ж прохання , я і мої співклановці вважають вірно , та адміністрація напевно теж , мене кинули в бан на 6 днів , але у мене є і було виправдання.
Бажаю успіхів!
Так по перше чого ви некінули оправдовування ?
По друге вам адміністрація сказала якщо ви маєте відео яке може вас оправдити скідуйте ви кінули якісь скрін який вас неоправдав хоча в вашого соклановця Нікіти Івановича оказуеться був відео доказ який міг вас оправдати але ви його некінули а відсиділи і спіцом напевно я не знаю через день кидаете відео оправдовування і ще + виставляєте мене що я обманув Адміністрацію навіщо так зробили неясно!!!

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Бажаю успіхів!
+Тоді коли я виклав це відео за дм+зз сказали що якщо в вас є відео яке вас виправдає то кидайте а з вашою ситуацією вас неспитали чи є вас відео оправдовування і дали бан ?

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
+ Коли попросили відео щоб оправдитися яке у вас було!!! Ви його некінули а кінули якийсь скрін який вас неоправдав і відсиділи і потім Нікіта Іванович кинув відео де він вас всіх оправдав тікі через день и виставив мене людиною яка обдурила Адміністрацію навіщо непонятно?

Даня Колик

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Доброго дня з того шо я прочитав вважаю що Богдя Нікітін просто получів бан за те що Нікіта Іванович мав одразу відео щоб себе оправдати і їх з його сторони але він цего не зробив нескінув щоб себе оправдати для того щоб потім як він і зробив через день себе і всіх остальних оправдав і виставив Богдю як Шахраєм ?

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Шановні , Нікіта Іванович вів постійну зйомку , і тільки спустя 2 день він побачив що ж фрапс і відразу його виставив , це один момент , другий момент пане Богдане , хто і де вам сказав що ми відсиділи ? Я прийшов з роботи додому і бачу що у мене бан на 6 дні , і мені тільки сьогодні хлопці кинули отакий скріншот:
E1D7711F-A44F-4B67-9533-1778C9E2A9EF.png

Вкладення

• E50761CA-6ACE-4EB7-AD0E-532E2A368A4C.png
    E50761CA-6ACE-4EB7-AD0E-532E2A368A4C.png
    1.4 Mб · Перегляди: 87
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Доброго дня з того шо я прочитав вважаю що Богдя Нікітін просто получів бан за те що Нікіта Іванович мав одразу відео щоб себе оправдати і їх з його сторони але він цего не зробив нескінув щоб себе оправдати для того щоб потім як він і зробив через день себе і всіх остальних оправдав і виставив Богдю як Шахраєм ?
Тобі зразу щоб цього всього не було можно було зробити:
1.без скарг вирішити мирним шляхом , або домовиться;
2. А другий варіант це зразу доповісти що фрапс не повний , і не пам’ятаєш що саме там було (в тій ситуації) і оправдати тільки себе , а не своїх співкланників , у мене є як мінімум 3 фрапса як співкланник Богдана (CL522) а саме Кирило дмзз наших співкланників а саме (Saints) і саме із-за таких випадків почалася війна , я думаю тобі фактів достатньо ?

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
На рахунок першого варіанту , ми вміємо все вирішувати мирним шляхом , без скарг , без конфліктів , ми багато раз таким чином закривали війни між кланами

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Тимпаче я Богдана як мінімум 3 рази підвозив на машині бо він просив , я питав чи не може він відкликнути скаргу та домовиться , на що я отримав звичайний Ігнор

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Тимпаче я Богдана як мінімум 3 рази підвозив на машині бо він просив , я питав чи не може він відкликнути скаргу та домовиться , на що я отримав звичайний Ігнор
Так коли я кінув фрапс що до дм+зз мене під бункером ви могли мені сказати і ми би це рішили і ніхто би нінакого б некідав скарги але потім так мої соклановці чудили за що були вже вигнанні з клану але ви мені за цю ситуацію нічого навіть нескзали я тільки за щоб ніхто некідав фрапси а все рішав мирно

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Тобі зразу щоб цього всього не було можно було зробити:
1.без скарг вирішити мирним шляхом , або домовиться;
2. А другий варіант це зразу доповісти що фрапс не повний , і не пам’ятаєш що саме там було (в тій ситуації) і оправдати тільки себе , а не своїх співкланників , у мене є як мінімум 3 фрапса як співкланник Богдана (CL522) а саме Кирило дмзз наших співкланників а саме (Saints) і саме із-за таких випадків почалася війна , я думаю тобі фактів достатньо ?
Так мене ніхто непростив фулл фрапс адміністрація тільки попросила від вас відео оправдовування і через 2-3хв з вашого клану сказали що це не фулл фрапс в вас попросили кінути відео оправдовування і ви могли це сказати Нікіті Івановичу щоб він кинув фрапс який би вас оправдав і всі би були щасливі

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Це було ще давно і то ця скарга була неодобрена а я якщо би ви вибачились за нецензурну лексику в сторону клана і мене я би нічого не кидав

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора:Василь Худан,Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм:Богдя Нікітін
3. Суть скарги:Я зняв відео як вбили мого соклана і виклав на форум і Лідер з того клану який вбив в зз мого соклана під скаргою написав попрошу повне відео і Адміністратор Василь Худан відповів звісно якщо в вас є докази які вас оправдовують то давайте і хлопець з того клану дав доказ але Василь Худан відповів Гравці Микола Герасименко та Нікіта Іванович будуть покарані згідно правила серверу,Після того випадку на мене була скарга що я обдурив Адміністрацію і її було схвалено і в тій скргі було повне відео того ДМ+ЗЗ яке його оправдило але ще в тій скаргі Адміністратор просив відео докази які можуть оправдити того хто вбив мого соклана і тоді вони були неоправдані і потім той хлопець із того клана який вбив кінув повне відео і сказав що я обдурив Адміністрацію але я виклав відео яке я успів зняти тоесть вони себе оправдовували і Адміністравтов сказав що їх буде покарано але потім той хлопець виклав відео що я обдурив Адміністрацію і її було схвалено але до цього вони себе оправдовували і Адміністрація дала бан за ДМ+ЗЗ і я важаю що мене заблокували за неуважність Адміністрації[Вони могли зразу себе на 100відсотків опрівдвти але вони як я думаю спеціально відсиділи і потім кінули скаргу що я обдурив адміністрацію
4. Доказ видачі покарання:(скриншот/відео) 5. Дата походження:31.12.2022
1.В мене не було цілого фрапсу бо невстиг зняти но на ньому було видно як клан Саінтс вбив мого соклана
2.Клан Сеінтс сказав що це не фулл фрапс їх попросили пред'явити відео яке може їх оправдати і вони кинули фото яке іх неоправдало
3.Як я зрозумів через два дні в Нікіти Івановича був фулл фрапс який міг їх оправдати і Нікіті Івановичу неприйшлось би писати скаргу що я обманув Адміністрацію
4.Просто якесь непорозуміння просто нескинули зразу відео оправдання яке в них було і зараз така непонятка!!!

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА
я так розумiю що з мене та з Нiкiти Iвановича будуть зняти покарання?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі