Зачинено Я вибачаюсь що образив людину та його батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
16
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Владік Бандера 72210
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: вибачення
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 12.02.2026
Доброго дня, шановна адміністраціє сервера Ukraine GTA.
Пишу звернення щодо мого блокування за образу родичів у голосовому чаті. Я повністю визнаю свою провину: під час конфлікту з іншим гравцем зірвався на емоціях і сказав грубу фразу про матір у мікрофон. Розумію, що це серйозне порушення правил і така лексика є неприпустимою в будь-якому форматі спілкування на сервері.
Це було сказано імпульсивно, без наміру реально когось принижувати — але я усвідомлюю, що сам факт таких слів уже є порушенням. Після ситуації я пожалкував про сказане. Зазвичай намагаюся грати без токсичності та конфліктів, і цей випадок — помилка з мого боку, а не звична поведінка.
Сервер для мене важливий, я витратив тут багато часу й хочу продовжити гру чесно та за правилами. Обіцяю надалі контролювати емоції, не використовувати образи ні в текстовому, ні в голосовому чаті та поводитися коректно з усіма гравцями.
Буду вдячний за будь-яке рішення та готовий прийняти додаткові умови або попередження. Прошу дати можливість виправитися та довести своєю подальшою грою, що подібне більше не повториться. Дякую за увагу до мого звернення.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,640
Реакції
1,085
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана в минулій темі
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі