Вітаю.
Надам вам максимально детальну відповідь.
1. Слідкуючий - Це Адміністратор, з певними повноваженнями та обов'язками, а саме слідкуванням за визначною Державною Організацією (Фракцією), основні обов'язки слідкуючого це Слідкуванням за фракційним чатом, Загальною поведінкою усього складу, присутність на співбесідах (Обзвонах), тощо.
Слідкуючий майже повністю відповідає за визначну фракцію.
Наразі у фракції НПУ вже немає Лідера, єдиний Заступник у відпустці, тобто, Фракції НПУ (одна з най головніших та ключових фракцій) не функціонувала у повні можливості, без Лідера/Заступника не могли бути підвищенні, звільненні, прийняті звичайні гравці.
Віктор Репецький (ГС Держ) та Олексій Хоффман (ЗГС Держ) дали дозвіл, щоб я, як слідкуючий тимчасово виконував обов'язки Заступника Лідера до того часу, поки не буде призначений новий Лідер та не вийде з відпустки Заступник.
Тобто, наразі в мене є повноваження, щодо внесення змін до складу (Підвищення, пониження, прийняття, звільнення) фракції НПУ.
2. Конфлікт який був між НПУ та СБУ наразі зачинений.
Ми з Слідкуючим за СБУ Владиславом Дилером разом по спілкувались, зібрали особовий склад НПУ, СБУ та прийшли до одного рішення, а саме "Забути" цю ситуацію, бо розпал конфлікту між Державними організаціями являється не допустимий, тому щоб не хто не отримав покарання (Дисциплінарного або від Адміністрації) ми запропонували усім хто написав скаргу на НПУ та СБУ зачинити їх за власним бажанням, бо якщо б скарги були розглянуті як на працівників СБУ так і на НПУ, була вірогідність продовження або навіть загострення конфлікту між Державними організаціями.
3. Причина вашого звільнення була у ряду скарг та порушень як загальних правил UG так і поведінки.
Скарги були не на форумі, скарги на вас я отримував від адміністрації, звичайних гравців та я самостійно бачив від вас порушення.
На жаль, представити ці докази вам, я не можу, бо на записі видна "Адмін інформація" яку не можна розголошувати, докази я представляю Головній Адміністрації.
Але, я можу перечислити ваші порушення:
1. Ви отримали покарання у вигляді DM Car (Нанесення шкоди авто без вагомої причини), покарання було видано за те, що ви з напарником під'їхали до гравця на роботі "Евакуатора" який припаркувався на газоні, але гравець був в AFK, ви перебуваючи в авто зробили 2 точних пострілу по колесам евакуатора та сказали "Щоб не втикав" після чого сказали "Відкат", я телепортувався до вас та запитав для чого ви це зробили, ви сказали "В мене проблеми з мишкою та вона сама може натискатись", але беручи факти точності та ваших слів - це не можливо розважати "Випадковістю".
2. Надійшов репорт від гравця, що ви та ще 1 гравець знущались над своїм колегою, а саме брали в кайданки без причини, використовували тайзер без причини та вивозили на "Бізвар", хоч це і не ви виконували ці дії, але ви бачили це та ніяк не реагували на це.
3. Ви знову знущались над колегою, але вже в відділку НПУ, а саме ви використовували тайзер без відігровки та причини на 1 гравці, тим самим перешкоджали роботі та порушували правила UG.
Виходячи із цього, ви могли отримати покарання у вигляді Деморгану за "NonRP", тайзер без причини та дисциплінарне стягнення 3 догани й можливе занесення у Чорний Список МВС, але ви були звільнені по втраті довіри.
Надіюсь, надав вам повну відповідь яка вам потрібна була.
Очікуємо вердикту ЗГА.