Відмовлено Я не вважаю це нормальним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сеня Уорд

Козак
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
26
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм:Сеня Уорд
  3. Суть скарги:я був у НПУ на 6 порядковому званні, а саме *Лейтенант*
    І потім просинаюсь бачу телеграмм і Ілля пише, Сеня Уорд звільненний по причині втрата довіри
    Я не зрозумів, в мене ні 1 догани не було, Керівництво достатньо довіряло мені, а саме П. Ілля вирішив відрізнитись від інших
    І звільнив мене, чому звільняє адміністратор це по 1, так він слідкуючий, але якщо б Керівництву хотілось звільнили б вони давно
    Я відношусь достатньо серьйозно до посади, хоч і не великої, так десь там можу щось порушити але не критичне
    Так давайте ближче до суті

до цього я подав 3 скарги на СБУ, за порушення та некомпитентність.
    І він сказав що може відкинути, або ж забанити за * злив фракції*
    який злив?
    Добре він сказав не кидати на форум а кидати йому, а форум для чого?
    після він пише або закриття скарги, або будуть питання мені лишніх проблем не треба, я написав закрити ось
    тут
    Все конфлікт вичерпано, тоді до мене які питання?

для втрати довіри мають бути вагомі факти про мої порушення
    Він просто забрав мій час на ці обісрані підвищення, і на цю гру, навіщо мене звільняти без вагомих факті, нехай напише що я порушив, Статут, Субординацію, чи щось інше?
    Йому просто скучно стало чи я не розумію, я в нього запитав за що звільнили, ігнор.
    І не треба будь ласка щось писати по типу
    Відмовленно, тому що не розголошується
    або адміністратор має право не надавати повну відповідь
    ні. Я подаю скаргу а значить очікую відповіді у тг sizem_off
    дс sizemm
    а точніше докази мого порушення, попрошу вагомого та по причині .я не хочу конфліктів, але хочу правди та справедливості більше.
    Добре якщо б звільнив по причині втрата довіри те що я там не заходив 7 днів без попередження, або мені настільки Керівництво не довіряло
    Дякую за увагу.
    Це не нормально, мало того що з СБУ нічого не вирішили
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): жмяк
  5. Дата походження:06.05.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,119
Реакції
745
Бали
253
Вітаю.
Надам вам максимально детальну відповідь.
1. Слідкуючий - Це Адміністратор, з певними повноваженнями та обов'язками, а саме слідкуванням за визначною Державною Організацією (Фракцією), основні обов'язки слідкуючого це Слідкуванням за фракційним чатом, Загальною поведінкою усього складу, присутність на співбесідах (Обзвонах), тощо.
Слідкуючий майже повністю відповідає за визначну фракцію.
Наразі у фракції НПУ вже немає Лідера, єдиний Заступник у відпустці, тобто, Фракції НПУ (одна з най головніших та ключових фракцій) не функціонувала у повні можливості, без Лідера/Заступника не могли бути підвищенні, звільненні, прийняті звичайні гравці.
Віктор Репецький (ГС Держ) та Олексій Хоффман (ЗГС Держ) дали дозвіл, щоб я, як слідкуючий тимчасово виконував обов'язки Заступника Лідера до того часу, поки не буде призначений новий Лідер та не вийде з відпустки Заступник.
Тобто, наразі в мене є повноваження, щодо внесення змін до складу (Підвищення, пониження, прийняття, звільнення) фракції НПУ.

2. Конфлікт який був між НПУ та СБУ наразі зачинений.
Ми з Слідкуючим за СБУ Владиславом Дилером разом по спілкувались, зібрали особовий склад НПУ, СБУ та прийшли до одного рішення, а саме "Забути" цю ситуацію, бо розпал конфлікту між Державними організаціями являється не допустимий, тому щоб не хто не отримав покарання (Дисциплінарного або від Адміністрації) ми запропонували усім хто написав скаргу на НПУ та СБУ зачинити їх за власним бажанням, бо якщо б скарги були розглянуті як на працівників СБУ так і на НПУ, була вірогідність продовження або навіть загострення конфлікту між Державними організаціями.

3. Причина вашого звільнення була у ряду скарг та порушень як загальних правил UG так і поведінки.
Скарги були не на форумі, скарги на вас я отримував від адміністрації, звичайних гравців та я самостійно бачив від вас порушення.
На жаль, представити ці докази вам, я не можу, бо на записі видна "Адмін інформація" яку не можна розголошувати, докази я представляю Головній Адміністрації.
Але, я можу перечислити ваші порушення:

1. Ви отримали покарання у вигляді DM Car (Нанесення шкоди авто без вагомої причини), покарання було видано за те, що ви з напарником під'їхали до гравця на роботі "Евакуатора" який припаркувався на газоні, але гравець був в AFK, ви перебуваючи в авто зробили 2 точних пострілу по колесам евакуатора та сказали "Щоб не втикав" після чого сказали "Відкат", я телепортувався до вас та запитав для чого ви це зробили, ви сказали "В мене проблеми з мишкою та вона сама може натискатись", але беручи факти точності та ваших слів - це не можливо розважати "Випадковістю".

2. Надійшов репорт від гравця, що ви та ще 1 гравець знущались над своїм колегою, а саме брали в кайданки без причини, використовували тайзер без причини та вивозили на "Бізвар", хоч це і не ви виконували ці дії, але ви бачили це та ніяк не реагували на це.

3. Ви знову знущались над колегою, але вже в відділку НПУ, а саме ви використовували тайзер без відігровки та причини на 1 гравці, тим самим перешкоджали роботі та порушували правила UG.

Виходячи із цього, ви могли отримати покарання у вигляді Деморгану за "NonRP", тайзер без причини та дисциплінарне стягнення 3 догани й можливе занесення у Чорний Список МВС, але ви були звільнені по втраті довіри.

Надіюсь, надав вам повну відповідь яка вам потрібна була.

Очікуємо вердикту ЗГА.

Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
41
Реакції
7
Бали
11
Вітаю, вчора коли я проводив код - 5 ваша поведінка була не допустима, не знання статуту, субординація, і так далі, я хоч і сказав що я скину відеозапис слідкуючим але я цього не зробив, я лише надіслав генералу відеозапис

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор надав вам відповідь.

Переглянувши докази від адміністратора щодо ваших дій, вони підтверджуються.
Вас звільнено через неприйнятну поведінку по відношенню до колег та інших гравців, а також порушення різних правил під час перебування на зміні.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі