Розглянуто Я не про телеграм я про вибачення/ всю історію про конфлікт ц іллем Репецьким про

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Дніпровський

ЕХ Майор НПУ| чорноморський край
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
266
Реакції
143
Бали
271
1. Ваш нікнейм: Микита Яворівський
2. Нікнейм адміністратора: Для/ всіх адмінов з якими були конфлікті
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністраціє!

Хочу щиро пояснити ситуацію та попросити вибачення за свої дії.

По-перше, взимку я обманював адміністрацію, і зараз повністю усвідомлюю, що це було грубим порушенням правил сервера. Також я обманув Іллю Репецького, за що мені дуже соромно. Тоді я був злий і діяв на емоціях, але це не є виправданням моїх вчинків.

Також взимку я подавав оскарження, але, не дочекавшись результату, зайшов на сервер. Зараз я розумію, що це теж було неправильно з мого боку.

Пізніше я створював додаткові акаунти та просив відв'язати номер телефону. Через це виникли конфлікти з Іллею Репецьким та Віктором Репецьким. Мене заблокували за мультиакаунти, і я повністю визнаю, що це було моєю помилкою та порушенням правил.

Крім цього, я писав у Telegram-групі образливі слова про Іллю Репецького, називаючи його «некомпетентним». Зараз я розумію, що так чинити було неправильно. За це я також отримав блокування в Telegram-групі.

Я хочу щиро попросити вибачення у Іллі Репецького та Віктора Репецького за свої слова, поведінку та всі конфлікти, які виникли через мене.

Я вже видалив зайві акаунти, усвідомив свої помилки та зробив для себе висновки. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться. Я хочу почати все з чистого аркуша, дотримуватися правил сервера та з повагою ставитися до адміністрації.

Прошу вас дати мені ще один шанс. Я розумію, що довіру потрібно заслужити, і готовий це довести своїми діями. Дуже прошу повірити мені та вибачити за всі мої помилки.
Хочу додатково зізнатися ще в одній своїй помилці, про яку також вважаю за потрібне повідомити.
Взимку я подавав заявку на посаду лідера ЗМІ та вказав неправдивий вік — 17 років. Також на 05-му сервері я теж зазначав неправдиву інформацію щодо свого віку. Зараз я повністю усвідомлюю, що це був обман адміністрації та порушення правил.
Я не шукаю собі виправдань. На той момент я вчинив неправильно, і зараз щиро шкодую про це. Я зрозумів, що довіра будується лише на чесності, а будь-яка неправдива інформація лише погіршує ситуацію.
Прошу вибачення перед адміністрацією за цей вчинок. Обіцяю, що надалі завжди вказуватиму лише правдиву інформацію та більше не допускатиму подібних помилок.
Прошу дати мені шанс довести, що я зробив висновки зі своїх дій і готовий дотримуватися всіх правил сервера.
Дякую за увагу та розуміння.

Дякую за те, що приділили час моєму зверненню.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://files.fm/u/8d588y6qqy
5. Дата порушення взимку та в лето

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,236
Реакції
935
Бали
496
Вітаю

Шановний Микита Яворівський
Дана тема створена для розгляду скарг а не для висловлювання своїх думок, як що у вас є не вирішені конфлікти даним Адміністратором
зверніться в особисті повідомлення в Discord або в Telegram з вибаченнями або вирішенням даного конфлікту.
Як що ви маєте намір проявити свої здібності в Державних організаціях то рекомендую звернутись в особисті повідомлення до ГС/ЗГС Держ
і вони дадуть вам рекомендації як вам відновити довіру і як проявити себе в Держ орг
Як що ви надалі будете створювати подібні теми то ви отримаєте блокування форумного акаунту згідно правил форуму 3.5

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі