Зачинено Я розумію що ви...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Пандус Діксон
2. Нікнейм адміністратора: Волошин якийсь
3. Суть скарги: Вот питання, вот ви водите якусь "речі", про які звичайний гравець нічого не знає. Яку роботу ви провели для того щоб дати знати звичайним гравця про цю "важливу" зміну???? Ну просто питання?. Якби мене не задалбував один із модерів дс за рекламу клана що пишу в канал купівля продаж, я б ніколи навіть не дізнався що моєму клану дали покарання за якусь чушь, і далі б собі грав незнаючи цього. Форум це частина гри? Обовьязковою важаєтся? Коли я скачую гру починаю грати, я маю ще як за біблією або конституцією України слідкувати за цими змінами. Те що читаю тему "Зміни правил які відбулися" уже більше ніж ви маєте хоч якесь право просити щось від гравців, поза грою, поза клієнтом гри. Ви адекватні мені вот хочется задать питання? І не треба мені всяких волошинх яких я перший раз пачу сюди писати щось, Хай ГА відповідає на питання. Що це за дічь вообще проісходе? Всієї тему реєстрація клана, в загальних правилах Неоф нема, про все інші можна смело забить х, бо кожен адмін на посаді цього Альвареза може що хоче змінювати, мені постійно треба від них підстраюватись? є загальні правила, те що він там щось воде це може бути лише добровільно, якщо у когось є час на це лайно. Примушувати людей і давати за ці пвевдо порушення у вас немає ніяких прав.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗБС.406200/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/1.406217/
5. Дата порушення: 28.05.2026р

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Правилами реєстрації клану передбачено:

Правила реєстрації старшого складу клану
  1. Оновлення складу:
    Зміни у старшому складі (включно зі зміною нікнейму) необхідно зафіксувати протягом 24 годин.
    Лідер клану зобов’язаний подати звіт на форумі одразу після призначення нового учасника.
  2. Важливо:
    Зміна нікнейму старшого складу також вважається зміною і потребує оновлення на форумі.
  3. Відповідальність:
    За ігнорування обов’язкової зміни інформації про ст.склад клану чи звернень від старшої адміністрації — клан отримає попередження.
    Покарання (догана/попередження) визначається відповідно до актуальної таблиці відповідальності старшого складу.

Наслідки при недотриманні:
Якщо новий модератор отримав покарання, а інформація про нього не була подана вчасно, клан отримає:
• Догану/Попередження — за порушення від імені модератора
• Попередження — за несвоєчасне оновлення складу

Тому адміністрація у праві видати покарання на клан за несвоєчасну реєстрацію, правила єдині для кожного.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі