Розглянуто адміністратор Станіслав Острозький не розуміє правила ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора:Станіслав Острозький
  2. Особистий нікнейм:Тіма Кензо
  3. Суть скарги: давайте пройдемо по правилам (так як я замітив БАГАТО порушень від даного адміністратора)
    1. адміністратор незнає що таке багоюз, посадили мене за цією скаргою в деморган-Тик, но вияволося що я за ДМишив, хочу нагадати що в нас війна з даним кланом Форбс, як даний адміністратор обяснив, що я багоюзив но, написано що мене посадили за ДМ вот самі докази-Тик та ще-Тик, та на справді в мене доказів немає ( як даний дміністратор говорив про багоюз, но я хочу запитати питання, навіщо садити мене 2 рази ? за одно той саме, коли вже на 1 разі вишло деякій час, а саме 20 хвилин, та ще за що саме посадили мене ?за ДМ чи Багоюз ? але ті 2 порушення я не порушував! Тик на даному відео видно та зрозуміло, що ішла перестрілка, авто "Рендж Ровер" запамятати легко, та айді, так розумію якщо ми говорим про рп, але ж є НОН Рп від них, на відео все видно та зрозуміло, но не будем відходити від теми, чому "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" не обяснив мені за що мені видали покарання, "АДМІНІСТРАТОР" сказав що якоби я багоюзив, та пізніше шо я ДМишив в чому саме заключається сють ? та ще є ода таємниця в нашого "ДАНОГО АДМІНІСТРАТОРА" як я знаю що "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" був слідкуючий за МВС ! на інакшму рп проекті а саме Mist RP, давайте дивитися по правилам, лідерам та адміністрації ЗАБОРОНЕНО грати\бути лідерами\адміністрацією, на і накших РП ПРОЕКТІВ ! ну що тоді виходить в нас ? що "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" порушує правила ! я не буду закриваи на це очі, так як адміністратор має допомагати, а не їм руїнити насолодження ігри !
    ХОЧУ ЩО Б ЦЮ СКАРГУ ВЗЯЛИ НА РОЗЛЯД ЗГА АБО ГА
    в мене вже є на цього адміністратого скарга а саме оця-Тик
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 18.10.2023

Останнє редагування модератором:

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
687
Реакції
515
Бали
153
На даному відео прикрасно видно що я ніде невиходив , і дана особа мене небачила , та і бази даних в них немає , те що війна я непоспорю , но звідки він міг знати хто в автомобілі , якщо він незнає , також там було багато людей різних , звідки інформація що в автомобілі "Рендж Ровер'' іменно Форбс сидить? А яке там НонРп , якщо ти почав стрільбу без причини! В них немає бази даних! КЛАЦ . Також хочу зазначити що в цій скарзі КЛАЦ , від даної особи ДМ робочого!!! І це все менше чим за 24 години!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Надав відповідь у минулій темі
З приводу інформації що адміністратор був на інших проектах або є зараз на них, зв'яжіться зі мною у діскорді якщо у вас є факти цього - mikolajovich1 . Дякую за уважність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі