Маттео Блейзіꑭ
Активний
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 678
- Бали
- 96
- Нікнейм адміністратора:Станіслав Острозький
- Особистий нікнейм:Тіма Кензо
- Суть скарги: давайте пройдемо по правилам (так як я замітив БАГАТО порушень від даного адміністратора)
1. адміністратор незнає що таке багоюз, посадили мене за цією скаргою в деморган-Тик, но вияволося що я за ДМишив, хочу нагадати що в нас війна з даним кланом Форбс, як даний адміністратор обяснив, що я багоюзив но, написано що мене посадили за ДМ вот самі докази-Тик та ще-Тик, та на справді в мене доказів немає ( як даний дміністратор говорив про багоюз, но я хочу запитати питання, навіщо садити мене 2 рази ? за одно той саме, коли вже на 1 разі вишло деякій час, а саме 20 хвилин, та ще за що саме посадили мене ?за ДМ чи Багоюз ? але ті 2 порушення я не порушував! Тик на даному відео видно та зрозуміло, що ішла перестрілка, авто "Рендж Ровер" запамятати легко, та айді, так розумію якщо ми говорим про рп, але ж є НОН Рп від них, на відео все видно та зрозуміло, но не будем відходити від теми, чому "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" не обяснив мені за що мені видали покарання, "АДМІНІСТРАТОР" сказав що якоби я багоюзив, та пізніше шо я ДМишив в чому саме заключається сють ? та ще є ода таємниця в нашого "ДАНОГО АДМІНІСТРАТОРА" як я знаю що "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" був слідкуючий за МВС ! на інакшму рп проекті а саме Mist RP, давайте дивитися по правилам, лідерам та адміністрації ЗАБОРОНЕНО грати\бути лідерами\адміністрацією, на і накших РП ПРОЕКТІВ ! ну що тоді виходить в нас ? що "ДАНИЙ АДМІНІСТРАТОР" порушує правила ! я не буду закриваи на це очі, так як адміністратор має допомагати, а не їм руїнити насолодження ігри !
ХОЧУ ЩО Б ЦЮ СКАРГУ ВЗЯЛИ НА РОЗЛЯД ЗГА АБО ГА
в мене вже є на цього адміністратого скарга а саме оця-Тик - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
- Дата походження: 18.10.2023
Останнє редагування модератором: