Розглянуто адміністратор виніс свій вердикт не вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ангел Блекк

гравець
Реєстрування
14 Вер 2024
Дописи
31
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Дніпровський
  2. 2. Особистий нікнейм: .Ваня Одінс
  3. 3.Суть скарги: я важаю що даний адміністратор виніс свій вердикт не вірно, так як зі сторони гравця були такі дії: 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин (дане порушення проявилося з того моменту коли дана людина написала що "бачу хочеш в деморган"), 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів (проявилося з того моменту коли людина приїхала та почала писати "бачу хочеш в деморган" "буде вам" "уж герой", 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів (проявилося з того моменту коли людина написала погане слово про мене та мого друга). Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  4. 4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Убивають-без-причини-і-неадекватні-висловалювання.293459/
  5. 5.Дата походження: 26.05.2025

Останнє редагування:

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю шановний гравець!

Скаргу було перерозглянуто ГС Неоф

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі