Зачинено адмін нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Семен Харріссон

Шановний гравець
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
129
Реакції
37
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм:Семен Харріссон
  3. Суть скарги:нон рп + посадив без причини (нас було більше 3 людей)+ я спасав свого брата з кпз ( це нормально що він по нон рп мене телепортував ?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:14.10.2024
  6. прошу видати покарання данному адміністратору( (необов*язково )та видати моральну компенсацію було багато зброї використано)

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!
Ви закували гравця одні, на жаль в мене не було доказів що ви це зробили в зеленій зоні (в інтер*єрі) P.s за це покарання я не дав. Але те що вас було менше 3-х осіб це правда, гравці яких ви випускали ніяк не мають відношення до вас. Ви водили працівника ДКВС одні в стяжках та заставляли "по РП" відкривати двері в ДКВС. Я не розумію яке РП може бути, якщо порушуються правила серверу. Випускати людей з ДКВС якщо їх посадив адміністратор ЗАБОРОНЕНО! За будь яких обставин.

Я не розумію, якщо по вашому ви втікли по РП, то як адміністраторам карати гравців за їх порушення?
Очікуйте остаточної відповіді від ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Семен Харріссон

Шановний гравець
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
129
Реакції
37
Бали
31
Вітаю, шановний гравець!
Ви закували гравця одні, на жаль в мене не було доказів що ви це зробили в зеленій зоні (в інтер*єрі) але те що вас було менше 3-х осіб це правда, гравці яких ви випускали ніяк не мають відношення до вас. Ви водили працівника ДКВС одні в стяжках та заставляли "по РП" відкривати двері в ДКВС. Я не розумію яке РП може бути, якщо порушуються правила серверу. Випускати людей з ДКВС якщо їх посадив адміністратор ЗАБОРОНЕНО! За будь яких обставин.

Я не розумію, якщо по вашому ви втікли по РП, то як адміністраторам карати гравців за їх порушення?
Очікуйте остаточної відповіді від ГА/ЗГА
потрібно було вімкнути боді камеру
не мої проблеми

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю

З думкою адміністратора згоден, рп не може бути виправданням порушення правил серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі