Зачинено амністія | НЕ ДЛЯ КА <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Спіріт

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
100
Реакції
54
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Тьома Спіріт 38998
2. Нікнейм адміністратора: -

3. Суть звернення:

Прошу розглянути можливість застосування до мене амністії.

Мені було видано покарання у вигляді бану на 15 днів за образу батьків. Частину терміну я вже відбув, і за цей час мав можливість добре обдумати ситуацію та свої дії. Зараз я повністю усвідомлюю, що допустив серйозну помилку. Незалежно від того, у якому контексті були сказані мої слова, вони порушували правила сервера, і я повністю визнаю свою провину. Щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед адміністрацією та всіма, кого це могло зачепити.

Хочу також пояснити, що мої слова були адресовані зовсім іншій людині та були сказані у форматі невдалого жарту. Вони жодним чином не стосувалися гравця, який подав на мене скаргу. Людина, якій це було адресовано, взагалі не зверталася зі скаргою. Не знаю, чому інший гравець вирішив подати її замість неї. Можливо, це було пов'язано з особистою неприязню, хоча жодних конфліктів із ним я не пригадую. Водночас я не намагаюся виправдати свій вчинок цим фактом, адже розумію, що відповідальність за сказані слова несу саме я.

За час, поки триває моє покарання, я зрозумів, наскільки необдуманими були мої дії. Якби була можливість повернутися назад, я б ніколи не допустив такої ситуації. Цей випадок став для мене хорошим уроком, і я зробив із нього відповідні висновки. Надалі я буду значно уважніше ставитися до своїх слів, контролювати емоції та не допускати подібних порушень.

Прошу також врахувати, що раніше я не мав покарань саме за образу батьків. Я завжди намагався дотримуватися правил сервера і не мав на меті когось серйозно образити чи створити конфліктну ситуацію. Цей випадок став прикрою помилкою, про яку я щиро шкодую.

Дуже прошу дати мені ще один шанс і застосувати амністію як виняток. Я дійсно зрозумів свою помилку, зробив висновки та готовий довести своєю подальшою поведінкою, що подібне більше не повториться. Хочу повернутися до гри, спілкуватися з гравцями без порушень і надалі дотримуватися всіх правил сервера. До того ж зараз проходить цікавий івент, який мені дуже не хотілося б пропустити.

Ще раз щиро перепрошую адміністрацію за завдані незручності та за свою поведінку. Прошу поставитися до мого звернення з розумінням і дати мені можливість виправитися. Обіцяю, що цей випадок стане для мене останнім подібним порушенням, і надалі жодних приводів для покарань з мого боку більше не буде.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тута<3

5. Дата порушення: 05.07​

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
246
Бали
103
Вітаю
Вам була надана відповідь у попередніх зверненнях
Вас буде заблоковано на форумі за спам однаковими скаргами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі