Зачинено андрій чобіт//НПУ//нарушение

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Вер 2025
Дописи
3
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм порушника: андрій чобіт
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Добрий вечір, шановний Денис/Андре! Пишу скаргу на даного працівника який знаходиться на посаді Підполковника Національної Поліції України. Хочу поскаржитися на нього. 1 порушення, під'їхав я до даного патруля який мав склад з 2 працівників НПУ а саме андрія чобіта та пана Данила Хоффмана. Підійшов з питання чому вони порушують КУпАП але у відповідь вони просто поїхали. "Доказ даного порушення" 2 порушення, під'їхав до НПУ, при 2 порушенні андрія, Пан Хоффман подійшов виписав штраф але в мене стався вильот. Тобто знову прушення КУпАП. "Доказ даного порушення" Тайм-код: 00:00 - 04:00. 3 порушення, в нас почалася перестрілка в разі якої мене вбили та в кінці від Підполквоника НПУ я почув фразу "Морріс 200", це таке можно казати? А якщо це було в сторону пана Дмитра, який є потужним модератором 03 сервера? Жах.. "Доказ даного порушення" Також я не рахую що даний працівник НПУ може стояти на посаді підполковника та робити такі речі.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): докази є в скарзі
6. Дата порушення: 09.05.2026

Останнє редагування:

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю. На відео не чути вашого мікрофона тому відео є неповним, також для другого відео у вас відсутні тайм-коди(тайм-код 0:00 до 4:00 - не важається тайм-кодом, так як у вас усе відео не починається з порушень. Переподайте скаргу з повними доказами, та правильн онаписаними тайм-кодами.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі