Відмовлено апеляцiя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем_крутой228

Новий гравець
Реєстрування
6 Вер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Арьом Хоумс
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: апеляцiя
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://drive.google.com/file/d/1EHUXVG2IysSmCB7CABdIgmHixNpwuDu0/view?usp=sharing
5. Дата порушення: 03.09.2026
.
Дуже не хочеться кидати такий проєкт. Я б із задоволенням грав в український GTA 5, але в мого друга ноутбук його не тягне. Я дуже не хочу грати в російське гiвно та допомагати їм, тому що, оскільки я вiдношусь до кібербезпеки України, я дуже добре розумію, що таким чином дуже допомагаю російським проєктам.
Я повністю визнаю свою помилку та прекрасно розумію, за що мені був виданий бан. Найімовірніше, основний термін покарання був саме за слова: "ебанный сервер **************************** только с бана вышел и ты меня сажаешь ****************************************** на 45 минут". Я розумію, що негативно висловлюватися про сервер це неправильно, і за це передбачене покарання.
Але сидіти 45 днів не дуже приємно. Та й загалом сама ситуація була досить кумедною: мене тiпа запакували на блокпосту, після чого працівник СБУ відвіз мене до поліції. Ми з ним спокійно спілкувалися в дружній формі він з мене сміявся, а я говорив, що я бідний нещастний кур'єр. Він навіть пропонував мене відпустити, але я відмовився, оскільки хотів ще викликати адвоката до цього жодного разу цього не робив та було цiкаво що буде робити адвокат в цiй ситуации
Адвокат не прийняв виклик, і ми домовилися, що він посадить мене на 5 хвилин. Але він мене обманув і посадив на всі 45 хвилин. Після цього я й отримав бан.
Я дуже хочу й надалі грати та розвиватися разом із другом на українських GTA-проєктах, але точно не на пiдарських. Більше порушувати правила не буду. Зараз я у щорiчнiй відпустці й дуже хочу грати саме на вашому проєкті, на на українському проєкті, Бiльше без порушень, обiцяю!!!!

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,544
Реакції
638
Бали
409
Вітаю

Переподайте скаргу вказавши правильний нікнейм та ID.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі