Розглянуто а

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: Вальтер Грек
3. Суть скарги: Доброго дня! Нещодавно був перерозгляд моєї скарги, де мені видали деморган 60хп за п.п. битв за бізнес, а саме:
2.4 Заборонено використовувати +с на снайперській гвинтівці.
Але це і близько було не +с, +с це коли ти по кд встаєш-присідаєш з метою, щоб по тобі не попадали в голову, але в цьому випадку це дефолтний випадок, коли ти по привичці нажимаєш с, щоб просто швидко перестати стріляти та побігти далі. На моєму відео-доказі було зафіксовано де я хотів вистрілити зі снайперської гвинтівки, але на 1 долю мілісикунди я випадково по привичці нажав С і присів пару мілісикунд, і то не до кінця.
Кожний каптер, кожний учасник будь-якої фами, знає що коли ти відпускаєш приціл, нажимаєш С і в моменті зажимаєш W + Space немає анімації, як ти закінчуєш стріляти.
В данному випадку, я не вважаю, що я порушив правила битв за бізнеси, а саме 2.4, і саме в цьому випадку, багоюзу не було.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-во-время-бизвара-r-1823.379922/#post-1522138 - скарга
- я думаю цього доказу буде достатньо, щоб ви вдостовірились в мої слова. На відео видно, що на якусь долю секунду я натискаю на С, і в мене немає анімації, всі каптери це використовують, та покарання за це не видають.
5. Дата порушення: сьогодні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі