Ярик Ескобар
❤️🔥HANNA❤️🔥
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
1. Нікнейм гравця: мері ельвінс штукатурка ультрас микола ультрас
2. Особистий нікнейм: 6850981
3. Клан порушника:marlboro
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ESKOBAR
7. Дата порушення:19:08:2025
2. Особистий нікнейм: 6850981
3. Клан порушника:marlboro
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ESKOBAR
5. Суть скарги:стояв спокійно біля лікарні підбіг до групи людей гравець штукатурка ультрас вдарив іншого гравця діноня павлюк а пізніше також мене в зеленій зоні що видно на 0:11та 0:15 мені стало цікаво стоявши далі біля тої групи почув що гравець мері ельвінс не поважно ставиться до гравців оскала гравців що чутно на 0:23 пізніше на 0:35 гравець штукатурка ультрас знову підбіг та вдарив мене в зеленій зоні нагадую що я ніяк не провокував гравців та ніяк не контактував з ними пізніше гравець микола ультрас на 0:45 почав оскати гравців пізніше далі оскав на 1:05 такожж на 1:15 гравець штукатурка ультрас почав стреляти по іншому гравцеві пізніше на 1:28 я з своїм другом стояли біля лікарні нікого не чіпали гравець мері ельвінс почала говорити до нас та провокувати на 1:29 вдарила мене в зеленій зоні сказала відкат але не в офтоп чат а просто в голосовий що не рахується за відкат також на 2:16 почала провокувати мене та мого друга
(примітка прошу взяти до уваги що це в 1 скарзі +- 10 порушень від участників клану а також висить скарга ще на 1 участницю клану прошу після розгляду видати кланові догану йоу )
by.Kabina
6. Докази (скриншот/відео):тиць(примітка прошу взяти до уваги що це в 1 скарзі +- 10 порушень від участників клану а також висить скарга ще на 1 участницю клану прошу після розгляду видати кланові догану йоу )
by.Kabina
7. Дата порушення:19:08:2025