Розглянуто багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
1.нікнейм порушника: 185150
2.особистий нікнейм: назар базар
3.суть скарги: побачив ТЗ НПУ врізався (дб з 3 раз і більше я врізався 1 раз ) після чого по мені був вілкритий вогонь співробітник НПУ К відчуваючи себе героєм почав престрілку з двома особами, в результаті перестрілки людина вийшла та свідомо сіла на заднє сидіння авто для багоюзу також на відео фіксації можна замітити що по ньому також не проходить урок
4.докази
тут тайм код 27- 40 секунд (де не проходить урон 40-58 багоюз)

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
441
Бали
223
1.нікнейм порушника: 185150
2.особистий нікнейм: назар базар
3.суть скарги: побачив ТЗ НПУ врізався (дб з 3 раз і більше я врізався 1 раз ) після чого по мені був вілкритий вогонь співробітник НПУ К відчуваючи себе героєм почав престрілку з двома особами, в результаті перестрілки людина вийшла та свідомо сіла на заднє сидіння авто для багоюзу також на відео фіксації можна замітити що по ньому також не проходить урок
4.докази
тут тайм код 27- 40 секунд (де не проходить урон 40-58 багоюз)
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу, та ознайомившись з доказом гравця - готовий винести вердикт.

Гравець [185150] - отримає покарання у вигляді /jail 30 за порушення правил Державних організацій, а саме 2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин

Гравець [Назар Базар] - отримає покарання у вигляді /jail 20 за порушення правил UKRAINE GTA, а саме 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі