andreno
Новий гравець
- Реєстрування
- 10 Бер 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Мій айді: 92066
Грав на сервері 04
Мені видали бан на 1 день замість муту
Причина :образа родичя
Видав : Андрій Стоун
Хоча повинен бути мут
Хочу що б покарали адміністратора за те що він видав бан 1 день а не мут
Як було на самом деле
Їхав собі спокійно на роботу , в мене врізався неадекватний гравець , я до нього під'їхав і казав навіщо ? Він мене проігнорував , хотів під'їхати що нього та випадково втаранився , після чого ця людина вбила мене хочу я нічого поганого не хотів , коли він почав мене вбивати , я вже просто не втримав і висловився дуже грубо про його маму , розумію це не правильно, потім пограв час і потім Андрій Стоун під час роботи на очиснику вулиць мені видав бан , хочу все ж таки правильного вирішення цього питання та покарання адміністратора за неправильно виданий бан
Грав на сервері 04
Мені видали бан на 1 день замість муту
Причина :образа родичя
Видав : Андрій Стоун
Хоча повинен бути мут
Хочу що б покарали адміністратора за те що він видав бан 1 день а не мут
Як було на самом деле
Їхав собі спокійно на роботу , в мене врізався неадекватний гравець , я до нього під'їхав і казав навіщо ? Він мене проігнорував , хотів під'їхати що нього та випадково втаранився , після чого ця людина вбила мене хочу я нічого поганого не хотів , коли він почав мене вбивати , я вже просто не втримав і висловився дуже грубо про його маму , розумію це не правильно, потім пограв час і потім Андрій Стоун під час роботи на очиснику вулиць мені видав бан , хочу все ж таки правильного вирішення цього питання та покарання адміністратора за неправильно виданий бан
Останнє редагування: