Микола Колядний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 14 Чер 2024
- Дописи
- 57
- Реакції
- 47
- Бали
- 23
1. Discord сервер(-и):01.02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot.
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:Микола Колядний mukola1998
4. Суть звернення: зайшовши на 01 сервер в дс я незнав що неможна в спілкувані виставляти рекламу хотів пролекламувати один дс канал але получив бан це заслужено я понімаю але після того як я получив на 01 бан дс серверу я сидів у войсі 02 дс серверу голосовому чаті і говорив ДКВС як являюся працівником ДКВС прошу хочаби розбанити мене на 02 дс сервері як він мені потрібен щоб я міг говорити з людьми із свої фракції а также оточню що рекламу виставляв я імено тількі на першому сервері прошу оскаржити блокуваня або зменшити термін блокуваня
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 16.06.2026, 12:03.
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot.
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:Микола Колядний mukola1998
4. Суть звернення: зайшовши на 01 сервер в дс я незнав що неможна в спілкувані виставляти рекламу хотів пролекламувати один дс канал але получив бан це заслужено я понімаю але після того як я получив на 01 бан дс серверу я сидів у войсі 02 дс серверу голосовому чаті і говорив ДКВС як являюся працівником ДКВС прошу хочаби розбанити мене на 02 дс сервері як він мені потрібен щоб я міг говорити з людьми із свої фракції а также оточню що рекламу виставляв я імено тількі на першому сервері прошу оскаржити блокуваня або зменшити термін блокуваня
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 16.06.2026, 12:03.
Вкладення
Останнє редагування: