Відмовлено бан діскорду 04 серв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Феррели

Новий гравець
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
21
Реакції
1
Бали
6
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: незнаю
3. Особистий нікнейм (Discord):dusiastudentt
4. Суть скарги: Вітаю шановні адміністратори. Я уїхав на неділю в інше місто, приїзжаю а мене заблокували на всіх дс укр гта, потім виявилось що мене взламали, а вдома нікого не було коли я уїхав в інше місто, мені навіть номер телефону змінили в настройках діскорду, раніше мені присилали якісь ліві ссилки потіпу якогось проекту, я потім узнав у друзів які більше шарять в цій ситуації, і це виявився чоловік який взламує дс акаунти, і потребує 900грн щоб їх він повернув назад. Він мені кидав ще якусь ссилку, друзі сказали що то вірус для пк, а якщо заходиш на першу ссилку, то зловмиснику відкривається доступ до мого дс акаунту. Я на неї нажав коли виїзжав до іншого міста щоб чекать коли відкриється новий проект і піти на адмінку якусь, потім приїзжаю і прийшлось відавати 900грн цьому чоловіку. Раніше я це не писав в апіляції томущо розумів як зараз і як тоді що в цю маячню ніхто неповірить. Мені немає вибору знов брехать, тому розповідаю як було на самом то ділі. Будь ласка, роздивіться мою апіляцію із розумінням. Дякую за увагу ❤️.
5. Доказ: (скриншот/відео): внизу
6. Дата походження: 19.12.2023. 11:23

Вкладення

• Снимок экрана (458).png
    Снимок экрана (458).png
    403.8 Кб · Перегляди: 63

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю

Блокування за вашою причиною не підлягає оскарженню

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі