Арсен Буданов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Сер 2024
- Дописи
- 234
- Реакції
- 66
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Максим Ігнатенко
- Особистий нікнейм: Артем Лямець
- Суть скарги: Не згідний з рішенням скарги, яку склали на мене в доказі 1. Також даний адміністратор виніс рішення на скаргу яка не підлягає розгляду, якщо скарга написана від третього лиця., RDM, образ,реклами сторонніх проектів/читів/ресурсів/розпал ворожнечі/багаюз...в даній скарзі я про себе нічого не бачив. Всі ті відео, де я виставляв на працівників фракцій, я виключно виставляв на свій розсуд, коли той чи інший працівник по не знанню Законів, або свого СТАТУТУ щось порушував або спеціально, або по не знанню. Є деякі відео обрізані так, щоб просто показати суть порушення щоб не було більше 5 хв., всі ті скарги що були виставлені, просто для порядку., працівник бачучи мою скаргу на нього, може надати свій фрапс доказів подій що сталися якщо що, і я понесу покарання. Не знання правил, не позбавляє від відповідальності. Багато гравців, вступаючи у певні фракції, не читаючи СТАТУТ і Закони своїх Фракцій, несуть шкоду своїм колегам і іншим гравцям. Якщо ми не будемо звертати уваги на ці порушення, то яке тоді РП буде відбуватися. Дана особа Данило Ковальчук, який залив на мене скаргу в доказі 1,та його колеги с СБУ, адміністратор колишній Генерал СБУ К Максим Ігнатенко, вирішили мене злити та забанити, зговір людей з однієї фракції. на доказі 2 скріншот від співробітника СБУ с претензіями, ніби я обманював адміністрацію. Данило Ковальчук, який склав на мене скару, пояснив, що я відписував не зрозумілі речі його співробітникам, виділив це у доказі 3, хоча на момент коли я відсижував у дквс за не підкорення, його співробітник з насмішкою відписав мені на форумі самостійно, доказ 4, за що вважаю, що дана особа ввела в оману адміністрацію, заради будь якого покарання для мене.
Дані працівники фракцій, на яких зайшли скарги на форумі, я вибачатись за це не буду, ви самі винні, перед тим як працювати, відігрувати РП ситуації, прочитайте інформацію на форумі, свій статут, закони, статті за якими працюєте, не моя вина, що ви цього не знаєте. За моїми діями, стоїть адміністрація, котра вирішувала дані скарги, або ми всі причепі, і ви і я. Або це просто слив.
моє покарання 6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. Наведіть хоч одну провокацію з моєї сторони в моїх скаргах на гравців. пришліть хоть якісь докази.,
6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). У більшості моїх скарг видно, що провокацій не було, мене зупиняли/затримували співробітники були не компетентні.
Дані особи добиваються того, щоб їм було комфортно працювати у своїх фракціях, щоб за не знання будь чого, на них не залітали скарги.
Благодаря моїм скаргам, на дані проблеми звертає увагу адміністрація, і лідери фракцій., починаєте робити свою роботу, і інформуєте своїх працівників, проводите лекції, навчання. Якщо зараз, забанять мене за те що гравці фракцій банально не знають свій статут, то це вже початок кінцю проекту і форуму. який сенс від форуму і адміністрації, якщо буде порушення, а не можна залити скаргу, бо за це можуть забанити. Також прошу заборонити даному адміністратору, вирішувати будь які скарги в розділі державних організацій, так як він має свій інтерес розглядати скарги в користь держ службовців. Або щоб хочаб не розглядав скарги на НПУ/СБУ. Бо має вид як і в житті, куми, брати, свати...своїм допоможем. Останнє, які можуть бути до мене питання, якщо навіть НПУ Д розформували за багато разові порушення?! Чи це СБУ К боїться що і їх це коснеться? У СБУ також спостерігаються порушення, в моїх скаргах це було СТАТУТ- зупинка отз за пдр, штрафи за пдр, корупція, в робочій формі на ЦР по одинці, по одинці відпрацювання облави, патруль 1 рангу, патруль на своєму отз. Якщо ви вважаєте, що дані скарги є злив співробітників, то підкажіть як з такими гравцями боротися інакше?
Також прошу Вас, провести сувору бесіду з даним адміністратором.., з лідером СБУ К Данилом Ковальчуком, який заради помсти, щоб злити гравця через бан провести бесіду щодо його дій, та щоб він поніс максимальне покарання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1тут,2тут,3тут,4тут
- Дата походження:28.10
Останнє редагування: