Відмовлено бан не порозумілій причині

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Егор Сумской

Новий гравець
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм адміністратора:Андрій Анатієнко
2.Особистий нікнейм:Егор Прайд
3.Суть скарги:мене заблокували за яко би «обман»,але я не розумію який обман,там нема відео фіксації ничього,та цей адмін в грі до мене тепехнувся та просив 3 міліони або забане,я не розумію зач що мене забанили,прошу разбан,так як немає в той скаргі відео фіксаціі та нема договору,і нікого я не обманював ось посилання на ту скаргу.
4.Доказ видачі покарання
(Скріншот/відео)
Тема 'Егор Прайд | Обман'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Егор-Прайд-Обман.127816/
5.дата походження
28/01.2024

Роман Братський

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
1
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:Андрій Анатієнко
2.Особистий нікнейм:Егор Прайд
3.Суть скарги:мене заблокували за яко би «обман»,але я не розумію який обман,там нема відео фіксації ничього,та цей адмін в грі до мене тепехнувся та просив 3 міліони або забане,я не розумію зач що мене забанили,прошу разбан,так як немає в той скаргі відео фіксаціі та нема договору,і нікого я не обманював ось посилання на ту скаргу.
4.Доказ видачі покарання
(Скріншот/відео)
Тема 'Егор Прайд | Обман'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Егор-Прайд-Обман.127816/
5.дата походження
28/01.2024
Ти обманув мене, і після цього почав дальше розводити людей.... типу лол

Егор Сумской

Новий гравець
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ти обманув мене, і після цього почав дальше розводити людей.... типу лол
та кто кого обманув,я не розумію,адмін це твій друг,на жаль що я фраза не включив,як він до мене прилетів і казав а давай 3 милиона или я тебя заблокирую,єто нормально со сторони адміністратора?

Роман Братський

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
1
Бали
6
Навіть якщо це так, за що я тобі гроші кидав? Нащо ти мені номер карты писав? Казав що в тебе немає квадроцикла а після того продавав його. Писав що не знаєш мене хоча ми з тобою їхали на б/у для передачі квадроцикла... Після чого тебе ніби крашнуло і ти почав казати що не знаєш мене.... Тільки і вивозиш на розводі новачків не скриваючи цього... Тому що ти не сказав що такого не було а лиш написав що скарга без фрапсу і немає скрінів домовленості. Поверни гроші і сиди в бані. Такі як ти не повинні грати на сервері або бути під жорстким контролем адміністрації...

Роман Братський

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
1
Бали
6
та кто кого обманув,я не розумію,адмін це твій друг,на жаль що я фраза не включив,як він до мене прилетів і казав а давай 3 милиона или я тебя заблокирую,єто нормально со сторони адміністратора?
Я адміністратора знати не знаю. Я на проекті 2 тижня лиш граю... А на рахунок адміністратора дай докази і навіть якщо так було гадаю він пропонував тобі розвиток подій для уникнення бану, щоб ти повернув мені мої кошти і все...

Егор Сумской

Новий гравець
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Я адміністратора знати не знаю. Я на проекті 2 тижня лиш граю... А на рахунок адміністратора дай докази і навіть якщо так було гадаю він пропонував тобі розвиток подій для уникнення бану, щоб ти повернув мені мої кошти і все...
за що???я повинен вертати кошти,Пане адміністрація прошу розблокувати мене,як нема в той скаргі ні ломовлення,ні тайм коду,нема нічого,та сняти с Адміністарціі Андрія Анатієнка,так як погрожувати в грі це не є нормальним,на жаль нема доказу,та банити не за що це також не нормально!

Роман Братський

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
1
Бали
6
за що???я повинен вертати кошти,Пане адміністрація прошу розблокувати мене,як нема в той скаргі ні ломовлення,ні тайм коду,нема нічого,та сняти с Адміністарціі Андрія Анатієнка,так як погрожувати в грі це не є нормальним,на жаль нема доказу,та банити не за що це також не нормально!
Тайм код біля мінікарти.... +час біля чату... А ти і сам не відказуєшся від того що таке було. В бан тебе на 6000.

Егор Сумской

Новий гравець
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Навіть якщо це так, за що я тобі гроші кидав? Нащо ти мені номер карты писав? Казав що в тебе немає квадроцикла а після того продавав його. Писав що не знаєш мене хоча ми з тобою їхали на б/у для передачі квадроцикла... Після чого тебе ніби крашнуло і ти почав казати що не знаєш мене.... Тільки і вивозиш на розводі новачків не скриваючи цього... Тому що ти не сказав що такого не було а лиш написав що скарга без фрапсу і немає скрінів домовленості. Поверни гроші і сиди в бані. Такі як ти не повинні грати на сервері або бути під жорстким контролем адміністрації...
Я не разумію тебе і твого адміна,як що я вам десь дорогу перейшов і ви все так красиво зробили ніби я вас обманув так і скажіть,нема доказів что я вас обманув,і я всіх не запамʼятаю коли ви мені пишете,хвате засаряти форум друже

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор видав покарання вірно.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі