Розглянуто бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хелсі Сильнейший

Новий гравець
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
14
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: античит
  2. Особистий нікнейм: Маттео Лютий
  3. Суть скарги: дивіться така ситуація, мене друг попросив допогти зловити бізнес, сказав створити твінк вкачати лвл для обміну щоб коли злітав бізнес то я міг потулити гравців і щоб він зловив бізнес і основний акаунт не чіпали, але в цей день сьогодні злітає 5-6 бізаків і я попросив друга щоб він зайшов на основний акаунт і зловив бізнес, тепер нам античіт зніс акаунти і ми не знаємо що робити, я признаю свою помилку і обіцяю що більше такого ніколи не буде і я нікому не буду давати дані щоб друзі та інші люди не могли зайти на мій акаунт, будь ласка розбаньте я не хочу втрачати свій акаунт в мене з ним багато історій я не хочу його втрачати, будь ласка розбаньте. мене забанили за чити на 01 коли я навіть не пам'ятаю пароль від акаунту на 01 я там дуже давно не грав і я готовий пройти перевірку тому що з читами НІКОЛИ не грав може десь мене переплутали прошу піти зі мною в дискорд зробити мені перевірку чи позадавати запитання відповім і покажу все що скажете.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1723062313166.png
  5. Дата походження:07.08.2024

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Так, як Ви зв'язалися зі мною в Discord та описали ситуацію. Бан за чіт було знято але перевидача покарання у вигляді - Передача ігрового акаунту - /pban 31
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі