Розглянуто бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
56
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко та Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм: Діма Харьківський
  3. Суть скарги: Я розумію що вийшов з гри по нон рп. Але коли вони перший раз підїхали та почали тулить, сразу же безпричини ,я даже не поняв спочатку що то СБУ , но тоді коли я вийшов з гри я поїхав на центральний ринок, потім вони підїхали я хотів по розмовляти але вони почали стріляти я одного вбив другому оставив дуже мало хп , коли в нього було трішки хп, він взяв тайзер та почав стріляти тайзером, коли я стріляв в нього потім він попав тайзером в мене, під біг тіп вдарив його раз він помер в мене пішла злость шо вони роблять те що захочуть (я не знав тоді що на мене зробили кріміналку) і в мене пішла злость ну крч вони приїхали мене караулить біля будинкку адміністратори бачили це але коли вони побачили адміністрацію сразу уїхали та вони тупо весь вечер мені портили постояно в зз брали вродє сбу а такі сикуни ( вибачте але це назвати подругому ніяк ) багато гравців бачило це , вони даже не приставились нічого не говорили . Колись на мене завели сбу теж криміналку так я не виходив і ми з ними поговорили приємні були люди хоть вони і трішки не поладили зі мною але це їхня робота ) ну я відсидів срок і нічого коли нормальні люди так приємно висти а коли так нагло вриваються так і злість пішла і виходив з гри ну суть що я хочу довести що це духови їм типу все можна я незнаю це ті духови коли був конфлікт не ті ну немає сенсу якщо можна зменшити срок бану будьласка прошу можу понести якесь покарання можу довго відсидіти в тюрмі в *2 або *3 якщо можна то уменшіть мені срок покарання . Дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження7.03.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ви отримали 3/3 варнів.
Покарання за скаргами було видано вірно та оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі