Відмовлено бедкопка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Олег Ломакін
  2. Особистий нікнейм: Влад Маккалістер
  3. Суть скарги: Я побачив що людина кудись бігла я її підібрав так як вона попросила допомоги, я підібрав і людина попросила її відвести на другий берег Київа, я поїхав, і мій автомобіль розтулив поліцейський (лейтенант, у мене до даної людини немає ніяких питань та притензій). А ось до полковника поліції Київа багато притензій. Даний полковник дав наказ розтулити мій автомобіль та затримати водія я так зрозумів, та привезти до ГУНПУ, мене доставили до ГУНПУ нормально і я попросив адвоката, Лейтенан сказав що ми зараз не біля ІТТ щоб викликати і ще сказав що почекаемо пане Ломакіна та він вам виклече адвоката, я погодився та дочекалися, після чого провели мене в кабінет якийсь та передали процесуальні дії без відео доказ, потім як вияснилось переплутали людину. Мене були хотіли відпустити но як ми знаемо це порушення правил держ.орг, якщо почали процесуальні дії то проводьте до кінця, я запросив адвоката та полковник говоре що хотів мене відпустити та передумав так як я всеодно просив адвоката, він мене потім ще раз завів в кабінет та почав відігрувати рп бед-копа, як ми знаемо то на посаді зам лідера заборонено бути бед-копом (06.10.2024 дана людина подала запрос на бед-копа коли вона була на 9 рангові, но була відмовлена)
  4. Докази (скріншот/відео): бед-коп заявка відмовлена, відео докази
  5. Дата порушення: 08.12.2024

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
123
Вітаю, я являюся діючим Bad-Cop.

На доказах яких ви надали, є чітка відігровка застосування засобу РЕБ, який вивів з ладу усі електро-пристрої, відповідно, ви не мали змоги завантажити це відео. Очікуйте відповіді слідкуючої адміністрації.

Також, мушу зауважити , сказане вами "підсіла невідома людина та попросила підвезти" на етапі затримання є співучастю у злочині (Співучастю у кримінальному правопорушенні є умисна спільна участь декількох суб'єктів кримінального правопорушення у вчиненні умисного кримінального правопорушення. Співучасть у кримінальному правопорушенні є однією із форм злочинної діяльності.)

Останнє редагування:

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
Якщо ви не знали я можу продовжувати вести відео фіксацію, як ви сказали що ви відіграли рп то це буде в рп проесі, це наприклад якщо я піду до ДБР ДВБ то відео фіксації по рп не буде, а як я знаю коли звертаються до адміністрації то це вже не рп процес.

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Скарги на заступників лідера/лідера подається в розділ скарг на лідерів
Проте заступник надав відповідь
вище, на посаді заступника бути Бед-Копом цілком можливо, заборона діє тільки на лідера
Тому ваша скарга буде - відмовлена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі