Puha
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Ваш ігровий нікнейм:
Владислав Пушков
Нікнейм адміністратора, на якого подається скарга:
Адміністрація сервера 03
Суть скарги:
Мій акаунт було безпідставно видалено без попередження, доказів або можливості апеляції.
Після звернення мені повідомили, що причиною стало нібито використання стороннього ПЗ. Водночас:
Відповідно до ст. 4 і ст. 22 Закону України «Про захист прав споживачів», я маю право:
– Знищення доступу до придбаного контенту — порушення прав споживача (і на це є підтвердження транзакцій).
– на захист від недобросовісної практики
Також згідно з Цивільним кодексом України (ст. 633, 651), одностороннє припинення доступу до акаунта, що використовувався на платній основі, без обґрунтування є порушенням умов публічного договору
Вимоги:
– Надати офіційне підтвердження порушення та технічні докази.
– Відновити акаунт.
– Провести перевірку дій адміністратора, який прийняв рішення про видалення.
У разі відмови у вирішенні проблеми по суті я залишаю за собою право звернутися зі скаргою до Держпродспоживслужбу.
Завчасно дякую і сподіваюсь на позитивне вирішення проблеми.
Владислав Пушков
Нікнейм адміністратора, на якого подається скарга:
Адміністрація сервера 03
Суть скарги:
Мій акаунт було безпідставно видалено без попередження, доказів або можливості апеляції.
Після звернення мені повідомили, що причиною стало нібито використання стороннього ПЗ. Водночас:
- Не надано жодного офіційного підтвердження або технічного доказу (логи, відео, скріншоти).
- Акаунт спочатку було заблоковано (тобто покарання вже застосоване), а потім повністю видалено без мого відома.
- На акаунті були здійснені покупки, тобто надавались платні послуги — це підтверджує, що я є споживачем згідно з Законом України «Про захист прав споживачів».
Відповідно до ст. 4 і ст. 22 Закону України «Про захист прав споживачів», я маю право:
– Знищення доступу до придбаного контенту — порушення прав споживача (і на це є підтвердження транзакцій).
– на захист від недобросовісної практики
Також згідно з Цивільним кодексом України (ст. 633, 651), одностороннє припинення доступу до акаунта, що використовувався на платній основі, без обґрунтування є порушенням умов публічного договору
Вимоги:
– Надати офіційне підтвердження порушення та технічні докази.
– Відновити акаунт.
– Провести перевірку дій адміністратора, який прийняв рішення про видалення.
У разі відмови у вирішенні проблеми по суті я залишаю за собою право звернутися зі скаргою до Держпродспоживслужбу.
Завчасно дякую і сподіваюсь на позитивне вирішення проблеми.