Розглянуто блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
273
Бали
83
1.нікнейм порушника:ID57444 ID3871
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги:Я рахую шо це блат мене затримали за підозру в скоїні злочиних дій добре а чому Роберта не затримали (в скіні школьника був зі мною) водія вбили добре по мені почали просто так стріляти.Я в них не стріляв просто відбіг тому що вони мене почти вбили та ще коли я сказав що не я був за кермом мені сказали да да та затримали даже не перевіривши (просто забрали мій час)
4.докази (відео/скріншот):клац
5.дата порушення:23.12.2024
тайм-коди
0:51 зі словами да ви что да ви что сказав мене затримати і я рахую що в нього до мене якась особистий неприемність де він мене баче то він повинен мене затримати
2:11 з *поважним* тоном (кривляв мене) казав щас щас щас
Хочу щоб розглянув хтось окрім адміністратора Андрія Косика тому що це друг Олега Ломакіна

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
68
Вітаю! Критичного порушення субординації від себе не помітив, являюся Bad-Cop(-ом), тому вважаю , що дана поведінка не порушує внутрішніх правил проєкту. Очікуйте рішення адміністрації.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
273
Бали
83
Вітаю! Критичного порушення субординації від себе не помітив, являюся Bad-Cop(-ом), тому вважаю , що дана поведінка не порушує внутрішніх правил проєкту. Очікуйте рішення адміністрації.
Вітаю! я розумію що ви бед-коп но як по мені ви перегнули палку та переіграли рп

Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
75
Реакції
60
Бали
33
1.нікнейм порушника:ID57444 ID3871
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги:Я рахую шо це блат мене затримали за підозру в скоїні злочиних дій добре а чому Роберта не затримали (в скіні школьника був зі мною) водія вбили добре по мені почали просто так стріляти.Я в них не стріляв просто відбіг тому що вони мене почти вбили та ще коли я сказав що не я був за кермом мені сказали да да та затримали даже не перевіривши (просто забрали мій час)
4.докази (відео/скріншот):клац
5.дата порушення:23.12.2024
тайм-коди
0:51 зі словами да ви что да ви что сказав мене затримати і я рахую що в нього до мене якась особистий неприемність де він мене баче то він повинен мене затримати
2:11 з *поважним* тоном (кривляв мене) казав щас щас щас
Вітаю я являюсь лідером НПУ К а також був присутнім на даому затримані але чомусь скарга тільки на моїх колег
Хочу прояснити чому ви були затримані.
Ваші дії після зупинки транспортного засобу були дуже підозрілі, а саме те що ви бігаи і метушилися, тому ми вирішили що ви маєте вогнепальну зброю тому ви були підозрюваний у співпраці з 123749 що і є причиною затриманн а от Роберт в свою чергу відійшов в бік і не робив ріских рухів цим він відвв всі можливі підозри.

p.s. Дана думка є тільки сугубо моя
очікуємо відповіді від адміністрації.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
273
Бали
83
Вітаю я являюсь лідером НПУ К а також був присутнім на даому затримані але чомусь скарга тільки на моїх колег
Хочу прояснити чому ви були затримані.
Ваші дії після зупинки транспортного засобу були дуже підозрілі, а саме те що ви бігаи і метушилися, тому ми вирішили що ви маєте вогнепальну зброю тому ви були підозрюваний у співпраці з 123749 що і є причиною затриманн а от Роберт в свою чергу відійшов в бік і не робив ріских рухів цим він відвв всі можливі підозри.

p.s. Дана думка є тільки сугубо моя
очікуємо відповіді від адміністрації.
так я біг тому що ващі колеги мене чуть не застрелели а по Роберту ви не відкрили вогонь тому він і не біг а як я по вашому довжен був зупиниться коли по мені стріляють? в мене зробив інстинкт само збереження

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,658
Реакції
1,286
Бали
253
Вітаю, переглянувши відео доказ, гравець Денис Стайня 3871 - отримує покарання: деморган 30 хвилин за ДБ та FD. Порушень від Олега Ломакіна немає, як він вас не затримував, а просто слідкував за процесуальними діями.
Хочу щоб розглянув хтось окрім адміністратора Андрія Косика тому що це друг Олега Ломакіна
Якщо ви вважаєте, що десь я не додивився, або заблатив гравця, ви завжди можете звернутись в розділ скарги на адміністрацію - *клік*
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі