Розглянуто блокування Образа адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафаель Кабановіч

по чом в одессе РУбероид
Реєстрування
15 Сер 2025
Дописи
12
Реакції
10
Бали
158
1. Ваш нікнейм та ID: Рафаель Кабановіч 11928
2. Нікнейм адміністратора: Ігор Нордсайд
3. Суть скарги: Мені видали мут по причині реклама хоча я просто запитав чи є на сервері місце де можна здавати транспорт в оренду як є на іншому проекті не буду казати назву, після чого отримав мут на 30 хвилин за рекламу у віп після чого адмін вирішив мене спровокувати та виписати "нажаль так не вийде :D", після чого у мене бомбануло і я виписав йому в діскорд образу , та мене заблокували на 20 днів. Прошу зменьшити покарання так як адміністратор спровокував перший.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): крутий скрін
5. Дата порушення: 30.08.2026

Ігор Нордсайд

Молодший Адміністратор | Чорноморський край
Мол.Адміністратор
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
219
Реакції
132
Бали
510
Вітаю, складається таке враженння що ви вводите адміністрацію в оману, так як по типу не знаєте що на сервері "спеціально відведеного місця" для здачі в оренду транпорту не має ( при тому маючи 29 ігровий рівень), навіть якщо відштовхуватись від того що це було питання ви чомусь вказали одразу модель транспорту та ціну за годину, що виглядає як завуальована реклама. Саме тому ви отримали покарання згідно П.П:

5.12.3. Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті про продаж рухомості/нерухомості/майна з 11:00 до 21:00, поза цим часом - дозволена раз на 3 хвилини. | Мут до 45 хвилин
Примітка:
завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище. Не є порушенням уточнення ціни товару.

Також не рахую провокацією те що я написав що не вийде порушити правило та вийти з води сухим.

Очікуємо відповіді ГА/КА.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,325
Реакції
2,022
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, переговоривши з адміністратором та переглянувши логування ваших акаунтів на інших серверах ви не є новим гравцем, та покарання у вигляді муту за рекламу у віп чат отримували не одноразово. Наступний раз утримайтесь від подібних методів "реклами" аби не отримувати покарання. Стосовно звернення адміністратора "нажаль так не вийде" текст може бути трактовано двох значно, у будь-якому випадку це не дає вам право ображати Адміністратора. З Адміністратором було проведена додаткова бесіда.

На перший раз вам було надано оскарження до 7-ми днів блокування.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі