Розглянуто блокування до оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕂𝕧𝕒1𝕫𝕖

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
245
Реакції
158
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Іван Класний
2. Нікнейм адміністратора:Ростислав Романович
3. Суть скарги:Не пам'ятаю що робив останній раз, не знаю причини блокування до оскарження
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик

5. Дата порушення:11.06.2026

Останнє редагування:

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
437
Реакції
273
Бали
123
Вітаю.
Щодо вашої скарги на ГС Зльоту, хочу надати відповідь як його заступник.

Рішення щодо блокування вашого акаунта було прийнято спільно після розгляду ситуації. Згідно з наявними даними, 01.06.2026 о 07:03:13 ви зловили квартиру середнього класу. Під час перевірки ГС Зльоту, ЗГС Зльоту та слідкуючому за зльотом не було надано відеодоказів (фрапсу), які могли б підтвердити законність отримання нерухомості.

Також було встановлено, що після отримання квартири вона була одразу продана іншому гравцю на ім'я Бодя Салаха. З метою з'ясування всіх обставин ми намагалися знайти ваші контактні дані для зв'язку, однак зробити цього не вдалося.

У зв'язку з вищевказаними обставинами було прийнято рішення заблокувати ваш акаунт терміном на 6000 днів до моменту оскарження та надання необхідних доказів.

Якщо у вас є додаткові запитання або ви бажаєте надати пояснення щодо ситуації, можете зв'язатися зі мною в Telegram: @kventi35. Ми готові розглянути всі надані вами матеріали та допомогти у вирішенні цього питання.

Наразі очікуємо остаточного рішення від ГА/КА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі