Відмовлено біографія BAD COP// Микита Бандеров (не перевіряйте вона не дороблена я її завтра дороблю)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Бандеров

UKRAINE GTA | Легенда
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
108
Бали
46
1. Знайомство батьків та народження дитини
Якось дуже давнно десь у 2000 році майбутьня мати Юлія працювала у компанії "Ощяд банк" та вона відпрацюваал зміну і захотіла отримати гроші хоч ї у самої їх було достатьно.Але більш за гроші вона мріяла про підвищення та так як в неї було досить нормально грошей вона пішла до директора і запропонувала йому підвишення а вона йому досить непогану сумму грошей та він погодився. після чого Юлія була вдачно підвишенна.Та ми не забуваємо про майбутьного тато Антона який також працював в банку але в іншому під назвою "Приват банк" та внього вийшла трішки інша ситуація так як внього також було досить багато грошей але його хотіли звільнити але він дав грошей та директор додав його авторитет та вирішив не звільняти але підвищів.Та якось в Юлії та Антона була нічна зміна і так вийшло що вони закохалися друг у друга та смачно поцілувалися потім вони почали жити разом та одним разом Юлія завагітніла і через 9 місяців появився Микита Антонович Бандеров народдився 02.07.2000 року та всі були дуже щясливі та раділи адже це була дуже бажана дитина. ilyustratyvne-foto_large.jpg
2.Похід до садочку та перші погані помисли
Перші три роки свого життя Микита провів з батьками вчився ходити нажаль ходити давалося йому тяжко та лиш у два повних роки Микита пішов.А от з розмовами у Микити все було прям дуже-дуже гарно адже у півтора роки він повноцінно говорив але його перше слово було: "Тато" друге "Мати" саме у Микити було так ну помімо ходьби за три роки його вчили ще багато чому єтікету гарній їжі і тому подібне. Але у три роки його віддали до садочку н.110 там він знайшов собі друзів які були трішки поганими вони задиралися обзивалися використовували сексуальні слова хотіли взяти грошей і томуподібне.Та він це підхопив та теж став використовувати нецензурну лексику сексуальні слова хотів взяти гроші і томуподібне так пройшли всі його чотири роки у садочку також у садочку так у садочку він навчився читати писати і все важливе для походу у школу...

neadekvatnoepovedenierebenkavshkoleannla-3dee9676.jpg
3.Візит до школи та перші хабари
Після того як Микиті виповнилося сім років він пішов до першого класу та він вже з першого класу почав брати хабарі як це проїзходило: 1.План для отримання хабара Микита Бандеров вигадав такий план він у їдальне так як йому батьки давали гроші на їжу він забирав все дешеве та смачне з бувету для того щоб зрозуміти що найсмачніше для однокласників цілих пів року. Після того як він дізнався що найсмачніше для школярів та дешеве він почав це скупати та погрожуючи та бивши казав або ви мені гроші а я вам їжу або я вам по пиці а ви мені

Микита Бандеров

UKRAINE GTA | Легенда
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
108
Бали
46
НЕ ПЕРЕВІРЯЙТЕ ЇЇ БУДЬЛАСКА ВОНА ВЗАГАЛІ НЕ ДОРОБЛЕНА Я СПАТИ Я ЇЇ ЗАВТРА ДОРОБЛЮ ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ:):)

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Відмовлено, не читабельна біографія, та мало символів потрібно мінімум 5000 символів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі