Відмовлено біографія bad cop Олег Віник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
Дитинство: Я народився у місті Київ у вересні 1998 року. Мої батьки були раді, що з'явився я. У 6 років я пішов до школи. Я добре вчився і отримував тільки відмінні оцінки, а також ходив на додаткові заняття, такі як: футбол, баскетбол. А ще я додатково займався англійською мовою. До 5 класу мої друзі були такими ж як я, але далі все було набагато гірше.
Юність і доросле життя: Коли я вступив до 5 класу, мої друзі стали не такими як раніше. Вони почали ображати молодших, відбирати гроші у першокласників тощо. Мені це не сподобалося, тому я вирішив зробити їм зауваження, що це не добре, але вони не послухалися і перестали зі мною дружити. У результаті з друзів у мене залишилося нікого і через це мені стало сумно. Я був звичайним тихоням. У 9 класі переді мною став складний вибір: піти в коледж після 9 класу або піти в 11 клас, але більше я схилявся до 1 варіанта тому що по-перше я боявся, що не здам, а по-друге хотів швидше покинути школу. Але зрештою я вирішив здавати ОГЕ. Я вирішив взяти з предметів історію та англійську мову тому що добре їх знав. Ось прийшли мої результати, і я успішно здав. Я був дуже радий і мої батьки також. В 11 класі я вирішив вступити до Київського державного університету імені Т.Г. Шевченка на професію дипломата. Я здавав предмети: математика, україньська, історія. У результаті успішно вступив на бюджет та відучився на дипломата. Потім я знайшов собі дівчину, згодом ми одружилися.
На даний час: Живу в місті Київ, як і раніше працюю дипломатом, з моєю дружиною у мене все добре. У нас з'явилася дитина, яку ми назвали Михайлом. Нині йому 9 місяців. Я живу успішним життям, ні в чому не дружині не собі не відмовляю. Робота в дипломатії продовжує приносити мені задоволення. Я беру участь у різних переговорах, ділових зустрічах та міжнародних подіях. Моя професія вимагає ретельної підготовки, стратегічного мислення та навичок ведення дипломатичних переговорів. Я постійно розвиваюся і навчаюсь новому, щоб бути ефективним і успішним у своїй роботі.
Наш з Михайлом будинок – місце, де ми з дружиною створюємо теплу та люблячу атмосферу. Ми намагаємося приділяти час один одному і нашому синові, прагнучи створити для нього найкраще майбутнє. Ми радіємо його успіхам і супроводжуємо його у його перших кроках у цьому світі.
Ми насолоджуємося всією красою життя і не відмовляємо собі в маленьких радощах. Подорожі, хобі та час із друзями – все це робить наше життя насиченим та цікавим. Ми цінуємо кожен момент разом і постійно прагнемо зростати та розвиватися як особистості.
Завдяки врівноваженому життю та любові, яку ми даруємо один одному та нашому синові, я можу з упевненістю сказати, що живу успішним життям. Щодня я вдячний за все, що маю, і прагну зробити наш світ кращим місцем для нас і майбутніх поколінь.
Хобі: займаюся спортом, вивчаю німецьку мову.

Станіслав Галицький

Полковник ЗСУ 06 Подільський край
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
400
Реакції
90
Бали
33
Відхилено ❌
З моменту попереднього відхилення не пройшло 24 години.(ознайомтесь із правилами розділу!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі