Розглянуто вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
255
Реакції
213
Бали
63
Шановна адміністраціє,

Хочу щиро вибачитися за свої попередні вчинки. Я розумію, що міг завдати шкоди проєкту або викликати незручності для інших учасників. Моя поведінка була неправильною, і я це усвідомив. Мої дії були неправильні, і я це усвідомив.

Мені справді шкода. Я розкаююсь і хочу змінитися на краще. Прошу дати мені можливість знову піти в фракції та зняти ЗЧС. Обіцяю, що такого більше не повторится. Пройшло вже достаньо часу з мого зняття, а це моє перше серйозне покарання.

Дякую за розуміння.

З повагою,

Олександр Станкевич

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,061
Реакції
845
Бали
253

Вітаю, шановний гравець.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт.
Ваша праця в Держ Організаціях дуже тісно пересікалась з Неоф Організаціями (злив конфіденційної інформації і також часті звільнення злочинців з ІТТ), також за вами не одноразово спостерігалась робота
Bad-Cop діяльності (як ви стверджували) насправді Bad-Cop ви не являлися, що є обманом Адміністрації. Саме тому як що Ви хочете відновити довіру, вступайте в ЗСУ і проходьте військову службу і підвищуйтесь з 1 по 8 звання по КД (1,2,3,4,5,6,7,8). І якщо Ви будете гарно себе проявляти то Лідер дасть характеристику для подальшої роботи в Держ Організаціях.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
ГС Держ. надав відповідь.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі