Ніколос Борщук
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Чер 2023
- Дописи
- 167
- Реакції
- 49
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Джексон Борщук
- Суть скарги:
У мене був акаунт, який було заблоковано приблизно пів року тому за порушення образа іншої людини в особистих повідомленнях у Discord. За це мені призначили блокування на 6000 днів. Я подавав апеляцію, однак, зрозуміло, що це питання залишилося без змін.
На акаунті було майна приблизно на 15 мільйонів (15кк), тому він для мене має велике значення.
Нещодавно я побачив анонс до оновлення, де було чітко зазначено: «Усі в день оновлення будуть розблоковані. Усі! Без винятку!» Я дуже зрадів і два дні тому зайшов у свій особистий кабінет — акаунт та він тоді ще не був видаленний!
Проте сьогодні, коли я повернувся додому і спробував увійти знову — акаунт вже не знаходиться ні в особистому кабінеті, ні в самій грі.
Прошу вас переглянути це питання і надати мені можливість, як і іншим користувачам, скористатися обіцяним розблокуванням. Вважаю несправедливим спочатку заявляти, що всі будуть розблоковані, а потім видаляти акаунти окремих гравців.
Я розумію, що ви могли не хотіти повертати доступ до акаунтів користувачам, які використовували чити, але я ніколи нічого подібного не робив, і навіть не мав таких намірів та був заблокований за інше.
Буду вдячний за чесний розгляд мого звернення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:26-25.06.2025