Відмовлено виключно для ГА та керівництва проекта!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
55
Бали
31
Вітаю,Шановна адміністрація проєкту!

Прошу переглянути рішення щодо видалення моїх транспортних засобів у грі. Я розумію, що мене звинуватили у порушенні правил, але хочу внести ясність і пояснити своє становище. Ці автомобілі мають для мене велику цінність, і я вклав у їхнє придбання багато зусиль і часу.

Деякі з моїх автомобілів були придбані виключно чесним шляхом – я довго накопичував ігрові кошти, щоб дозволити собі таку покупку. Один з автомобілів, який для мене особливо цінний, був подарований другом, який залишив проєкт. Цей подарунок має для мене не лише матеріальну, але й емоційну цінність, оскільки пов’язаний із пам’ятними моментами у грі.

Я усвідомлюю важливість дотримання правил і щиро шкодую, якщо щось у моїх діях могло здатися порушенням. Прошу вас проявити розуміння і переглянути це рішення, адже моя прихильність до цих автомобілів і до проєкту загалом є дуже сильною.

Заздалегідь дякую за увагу до мого звернення і сподіваюся на позитивне вирішення та розуміння.

З повагою,
Одін Білор

Реєстрування
26 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
Я думаю треба дати людині другий шанс,тому що все роблять помилки,та й на скільки я знаю що це в первой,тому що знаю людину,та знаю що якщо вона пообіцяла то більш не буде такого робити,сподіваюсь вернуть людині його речі особисті.

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,103
Реакції
4,990
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

В оскарженні відмовлено, ви обманули гравця на 35 мільйонів + ввели його в оману що надіслали комусь гроші.
Акаунт буде обнулено найближчим часом.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі