Розглянуто виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
223
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА
3. Суть скарги: Вітаю пане ГА, ще в суботу я подала скаргу на гравця, який виклав в оффтопі під своєю скаргою яка мене навіть не стосувалася мою переписку з чужою людиною. Переписка в дс, яка не стосується гри Є ОСОБИСТОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ й дозволу на викладення її я гравцю не надавала.
Однак пані ЗГА зачинила скаргу аргументуючи це тим, що це не особисте. В мене питання... а що це тоді? Їй би було приємно якби хтось під якоюсь скаргою опублікував ЇЇ ОСОБИСТУ ПЕРЕПИСКУ З РЕАЛУ? Чи отримав би тоді гравець покарання?
В мене склалося враження, що скарга, яка доречі 6 днів висіла не розглянута була просто закрита.
Таке останнім часом я спостерігаю все більше й більше.
Для прикладу оскарження Андрія Кріптомана, де людина навіть до своєї скарги цитує правило, яке йому дозволяє грати з твінка, але йому відмовляють в оскарженні 2 рази, а ж поки гравець не звернувся до керівника проекту й той з ним цілком погодився.
То що виходить? Тепер для компетентного розгляду скарг потрібно писати її відразу на керівника проекту? Бо як бачу на всі оскарження в пані ЗГА одна й та ж сама відповіть "Відмовлено, відбувайте покарання". Ніхто не ознайомлюється з текстом скарги навіть. НЕ ЧИТАЄТЕ!
Погляньте зі сторони на скарги на адміністрацію - кожна 3 скарга для керівника проекту. Гравці шукають для себе справедливості, адже одна й таж сама фраза ""Відмовлено, відбувайте покарання" говорить про те, що ви закриваєте скарги не розбираючись в ситуаціях та не відштовхуєтеся від правил.
Прошу взяти мою скаргу на перерозгляд, переглянути правило:
4.5 Заборонено поширювати особисту інформацію про людину, без дозволу цієї людини. | Перманентне блокування без можливості оскарження
та видати гравцю покарання за його дії. Інакше ви подаєте нам всім приклад що в оффтопі дозволено публікувати, що заманеться й покарання за це не буде.
Дякую за увагу та маю надію що вже ця скарга провисить не розглянута на форумі менше 6 діб.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ось ця скарга
5. Дата порушення: 24.03.26

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
614
Реакції
667
Бали
153
Вік, как твоя переписка, где ты матюкаешься с каким то "рыжиком" относиться к конфиденциальной информации? я твой адресс сюда написал, ФИО и тд? Я аккаунт твой взломал может? Я конечно понимаю, ладно бы если бы я как прошлые твои "компаньйоны", которые взяли бы твой тег в дс и вставили б тг, которые был один и тот же, скачали бы твои фотки там и поставили себе на аватарку - ещё можно было бы что-то сказать, а так эти скрины ты фиг пойми когда кидала, не факт, что только мне, как они касаются твоей личной жизни вообще, сдвиг по фазе?

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Ваша особиста переписка не являється конфіденційною інформацією. Якщо гравець отримав дану переписку, значить йому надіслали її або ви або інший співрозмовник. Покарати гравця який отримав дану переписку та наразі розповсюджує, ми не можемо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі