Розглянуто виключно для КТП,ЗКТП або Керивника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
133
Реакції
162
Бали
48
  1. moisha_ug
  2. yrko9090 _lomakin
  3. 24.07.2026 в 13.14 приблизно (перевірте по логам)
  4. Зайшовши в канал Питання до Підтримки,де вже раніше перебували модератор дисководу Задверняк і зам лідера НПУ Ломакін. Під час бесіди і задання питань,мені неоднарозово казав Ломакін,щоб я покинув канал Питання до Підтримки,до якого він взагалі не має ніякого відношення. Трохи згодом декілька разів я був переміщений безпідставно в інші канали ,Задверняк сказав,що мене перемістив не він,значить це був Ломакін. На що подалі модератор дискорду Задверняк не зробив зауваження і не надав ніякого покарання,за безпідставне переміщення або кіку мене Ломакіним з каналу питання до підтримки.-це вже халатне ставлення до праці модератора дискорду паном Задверняком.
Прошу КТП або ЗКТП детально розібратися в цій скарзі,запросити повну відеофіксацію у модератора Задверняка,вона в нього зобов'язана бути,так як він працював. Передивитись по логам скіки раз мене Ломакін переміщав до інших каналів або кікав з відкритого каналу Питання до Підтримки -яке він мав право на це,це по-перше ,і на якій підставі??? Подалі прошу розглянути ролі Зам Лідерів і Лідерів,щоб в них були права для кіку і переміщення тільки виключно по своїм фракціям!!! Покарати Зам лідера НПУ за безпідставне переміщення або кік ,використовуючи намірно свою роль в ДС,що він і зробив декілька разів на мені. Покарати модератора ДС Задверняка за халатне ставлення під час роботи Модератора.
5. Повна відеофіксація у пана модератора Задверняка під час праці. також силка на скаргу в ДС- https://discord.com/channels/937680142178861076/1530885398082097232
Також передивіться по логам,моє переміщення або кік з каналу Ломакіним без підставно!!!

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
592
Реакції
404
Бали
123
Вітаю
Зв’яжіться зі мною в Discord — andrew28282 , протягом 24 годин, надіславши посилання на цю скаргу.

[На розгляді]

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
592
Реакції
404
Бали
123
Вітаю
З боку модератора порушень не виявив. Користувач, який безпідставно перемістив вас до іншого голосового каналу, отримає дисциплінарне стягнення на посаді.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі