Розглянуто виключно до ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Морфагор Мандрагор

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
41
Реакції
43
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Морфагор Мандрагор
2. Нікнейм адміністратора: Рома Еванс
3. Суть скарги:
Я лідер клану blackbirds не згідний з вердиктом адміністратора,

Згідно пункту 1.2. Загальні правила UKRAINE GTA, поширюються на всіх гравців серверів UKRAINE GTA, незалежно від їх статусу на сервері. Усі гравці зобов'язані відповідати за порушення пунктів, викладених у цьому документі.
1.5. Всі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів.
1)Порушення принципу рівності (п. 1.5 Загальних правил):

• У скарзі №4063 (на мій клан) за РК порушення одного модератора і двох людей була видана ДОГАНА.
  • У скарзі №4765 (на клан Kristalikk) за МАСОВЕ RK безпосередньо за участю ЛІДЕРА, але адміністратор обмежився лише ПОПЕРЕДЖЕННЯМ.
Питання до Керівництва: Чому масове порушення від лідера опонентів оцінюється легше, ніж ситуативні порушення мого клану? Це прямий доказ лояльності адміністратора до конкретного клану.

2) Важливе уточнення в данній проблемі таке , що на той момент після ідентичної скарги з нашого боку, з повним відеодоказом ситуації пройшли півтори години на момент розгляду, Роман Еванс розглянув ось цю скаргу та видав нам покарання, котрі зовсім не відповідають ситуації , а саме видав нам покарання за (лінк) , також ( доказ виданого покарання ) . Адміністратор видав бан гравцю 674718 за п.5.17 «Образу рідних» , але після «кулуарних (закуліссних)» розмов з лідером Kristalikk - зняв його. Нагадую, що п. 5.17 є одним з найсуворіших, і його скасування без офіційної апеляції на форумі є грубим порушенням адміністративного статуту ( доказ 1 або скріншот) . Одразу, після розгляду данної скарги, ми запрошували адміністратора у войс 02 сервера, але через пізню годину - він відмовився , після відмови в той же час замість нього ,без запрошення прийшов у войс 02 лідер kristalikk , де ми вже спілкувалися з іншим адміністратором щодо цієї скарги . Майже через добу, адміністратор знову редагує покарання, та вже видає RK , але 4) Помилкова ідентифікація та відсутність доказів (п. 6.14, 5.10) на скаргу: Адміністратор видав мені (Морфагор Мандрагор [6806272]) покарання за RK . На данній скарзі відеодоказ (фрапс) , або з нашої сторони фрапс чітко фіксує, що мене взагалі не було в автомобілі під час інциденту. Адміністратор проігнорував цей факт, винісши вердикт «наосліп», що свідчить про халатність або упередженість.
5)А також, хочу підкреслити що з нашої сторони RK(6.14) відсутнє, так як:

1. Метою моїх співкланівців був ремонт на СТО, а не помста (що видно з траєкторії руху авто), що вже суперичить виданому покаранню.(Примітка* Навіть виходу з машини на місце смерті з метою помсти не було, а гравець 6873409 - знаходилась в машині в афк, це підтверджує недоречність розгляду - доказ , доказ 2 )
  2. Гравці самі переслідували нас від лікарні, не даючи можливості безпечно покинути зону.
  3. Проїзд повз місце смерті був вимушеним логістичним кроком доїхати до СТО, а не ігровим порушенням
    Адміністратор видав покарання мені та моєму складу . На відеодоказах видно, що вони не мали наміру вчиняти RK, а рухалися до СТО. Натомість клан Kristalikk здійснював переслідування від лікарні, провокуючи на конфлікт що видно ще на початку відео.Я особисто не перебував у авто, що адміністратор просто проігнорував.
Жоден клан не має такої кількості порушень, як цей на 02 сервері, за три дні було видано 10+ скарг (з понеділка 16.02 - по четвер 19.02), де неодноразово фігурував керівничий склад .

Я з учасниками цієї ситуації хочемо справедливого ставлення збоку адміністрації , та пропонуєм :
- Повний перегляд скарг на клан Kristalikk , оскільки відбувається повна халатність адміністраторів неофіційних організацій, в той час коли одним гравцям адміністратори видають покарання , іншим - віп-статус на огляд скарг з упередженним ставленням до інших.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга , відео
5. Дата порушення: 18/02/2026

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю
Клан KRISTALIKK отримає догану за скаргою #4765
Ви отримаєте компенсацію
Гравець Аркаша Хелл #674718 отримає блокування за образу рідних.

Догана буде змінена на попередження

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі