Зачинено включно для ГА !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18
Ваш нік у грі:
Захар Дзерин

Дата та час блокування
[дата та час блокування] 13/062025
Приблизно о 1:30 ранку

Опис проблеми:
Мене не пускає в гру через спрацьовування античіту, який помилково виявляє сторонню програму "Trainer", якої я ніколи не використовував і навіть не маю на комп’ютері. Через це мене фактично заблокували без причини.

Я вже двічі подавав скарги на форум, але отримав відповідь, що це проблема з боку MTA, а не UKRAINE GTA
і що потрібно чекати. Проте я чекаю вже досить довго, а ситуація не змінюється.

(Це блокування, на жаль, не залежить від UKRAINE GTA, оскільки було ви його отримали зі сторони MTA.
На жаль, ми не можемо його зняти, або прибрати, згідно з офіційною інформацією від МТА, вони вже працюють над вирішенням цього питання щодо блокування невинних гравців, та блокування має згодом зникнути.)
і що потрібно чекати. Проте я чекаю вже досить довго, а ситуація не змінюється.

Також хочу звернути вашу увагу, що в одному з останніх оновлень на YouTube було сказано, що всі заблоковані гравці будуть розблоковані без винятків, але мій акаунт досі залишається заблокованим.

Прохання:
Прошу вас повторно розглянути мій випадок. Якщо є така можливість, зверніться, будь ласка, до розробників UG..., MTA або технічної підтримки. Я чесно граю, не використовую читів і просто хочу повернутися до гри.

Докази (при наявності) Бшльше Доказів (при наявності) емає, оскільки проблема пов’язана з технічною помилкою античіту, яка не залежить від моїх дій.

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
На жаль, змушені вкотре наголосити:

Дане блокування було накладено не з боку адміністрації UKRAINE GTA, а безпосередньо античітом MTA:SA.
Ми не маємо жодного технічного доступу до цієї системи, тому не можемо ані скасувати, ані вплинути на це блокування.

Щодо згадки в одному з відео на YouTube про «розблокування всіх гравців» - мається на увазі лише ті випадки, що підпадають під внутрішню юрисдикцію UKRAINE GTA, тобто блокування, які були видані адміністрацією проєкту відповідно до наших внутрішніх правил.

Блокування, накладені античитом MTA, до цього не належать і не можуть бути зняті нами.

Відомо, що розробники MTA вже працюють над вирішенням проблеми із помилковими блокуваннями.

В даному випадку, потрібно лише очікувати, з нашої сторони ми можемо на період блокування взяти ваше нерухоме майно, для того щоб воно не злетіло, якщо це потрібно зробити зверніться до Головної Адміністрації вашого серверу у приватні повідомлення.

Дякуємо за розуміння. Сподіваємось на ваше якнайшвидше повернення до гри.

[ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі