Розглянуто владислав кєлліні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
144
Реакції
337
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: владислав кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
  3. Суть скарги: Закинули були скаргу на таку людину як Вінстон Хелл (в нього вже інший нік Данило Паперос) і я дивлюся цю скаргу і бачу порушення подання скарги а саме не пише Дату порушення знизу а це вже можна відхиляти скаргу за не правельну подачу але наш Владислав не вміє переглядати нормально скарги і не звернув на це уваги і видав покарання. А я попрошу звернути уваги на роботу даного Адміністратора адже на нього вже летить не одноразово скарга і за нормальні порушення які на ЗГС Неоф якось дивно людина стала на таку посаду та робить великі помилки не тільки в скаргах а шей на просторах ГТА мені здається ця людина не заслуговує таку посади з такими елементарними помилками які навіть може Ігровий Помічник не робити який лиш прийнятий на Адміністрацію. Попрошу видати Адміністратору покарання і відмінити скаргу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скрін Скарги, Силка на скаргу.
  5. Дата походження: 06.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Це не є критичним порушенням від адміністратора. На відеодоказі видно дату та час порушення, тобто розгляд можливий за умови, що видно дату. Натомість, з адміністратором буде проведено бесіду задля уникнення подібних ситуацій.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі