Зачинено возможні Махінації Имуществом Джошуя Абошидзе

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
95
Реакції
27
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Джошуя Абошидзе
  2. Особистий нікнейм:Джон Хокінз
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація даний гравець Джошуа Абошидзе підозра в махинації імуществом був взльот салону лодок Джошуа Абошидзе його зловив але шоб зловити той бізнес він передав другу ріелтовську агенцію якшо реально перевірьте по логам за скільки був проданий бізнес ріелтовська агенція якшо там менше 50кк не думаю шо буде якась людина продавати такій великій бізнес за такі малі гроші
  4. Докази (скріншот/відео): ТИЦЬ
  5. Дата порушення:24.09.2024

Джошуа Абашидзе ♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
141
Реакції
256
Бали
66
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація даний гравець Джошуа Абошидзе підозра в махинації імуществом був взльот салону лодок Джошуа Абошидзе його зловив але шоб зловити той бізнес він передав другу ріелтовську агенцію якшо реально перевірьте по логам за скільки був проданий бізнес ріелтовська агенція якшо там менше 50кк не думаю шо буде якась людина продавати такій великій бізнес за такі малі гроші
Приветствую,это не запрещено правилами,ждем ответа от администрации

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
Гениальная жалоба, его бизнес, продаёт другу за сколько и когда захочет, если это не покупка виртов соответственно, он бизак продал, ему его вернули назад, в чем проблема и причина подавать жб, я так понимаю что игрок обиделся на то что не словил бизак......

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
если ничего не получается словить,то не дави жабу

Ilya Taylor

Козак
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
25
Реакції
13
Бали
6
По четверте дана скарга має знаходитись не в цьому розділі

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, продаж бізнесу є справою та правом власника.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі